Catering & business events

Alles voor je bruiloft

Van locatie tot catering

7

Say yes!

Van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Wat een bijzondere tijd voor jullie beiden. Wij vinden het ontzettend leuk dat jullie overwegen om deze onvergetelijke dag op onze evenementenlocatie te vieren, of misschien wel in jullie achtertuin met onze cateringservice. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze brochure voor ideeën en inspiratie. Als extraatje hebben we een handige checklist toegevoegd waarop je alles kunt vinden om jullie trouwdag compleet te maken!

Welkom bij de Koningshof!

De Koningshof, voor de perfecte dag

Op deze betekenisvolle dag willen jullie natuurlijk dat alles klopt. Onze evenementenlocatie biedt een unieke en sfeervolle omgeving die helemaal past bij de liefde en de verbintenis die jullie met elkaar aangaan. Van intieme ceremonies tot bruisende recepties, wij hebben de ruimte en de mogelijkheden om jullie visie tot leven te brengen. Ons ervaren team staat klaar om te ondersteunen bij elke stap van de planning. Of jullie nu dromen van een romantische buitenbruiloft of een chique receptie in een stijlvolle zaal, wij helpen graag om van jullie trouwdag een onvergetelijk moment te maken.

Food & drinks

Met oog voor detail zorgen wij voor de perfecte setting, terwijl jullie je kunnen focussen op het vieren van de liefde die jullie samenbrengt. Onze culinaire experts zorgen voor een heerlijke, smaakvolle ervaring die de zintuigen prikkelt en jullie gasten in de watten legt.

Wij geloven in het toevoegen van een persoonlijk tintje aan elk evenement. Ontdek onze unieke cateringconcepten, zoals live cooking stations, thematische menu’s en gepersonaliseerde cocktails, die zorgen voor een ervaring die jullie en jullie gasten nog lang zullen herinneren.

Catering naar wens

Zorgeloos genieten

Laat ons het werk doen, zodat jullie kunnen genieten van jullie speciale dag. Ons toegewijde team van professionals zorgt voor een vlekkeloze uitvoering, van de aankleding tot het bedienen van de gasten. Jullie kunnen ontspannen en genieten, terwijl wij ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Benieuwd naar wat wij voor jullie bruiloft kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren graag naar jullie wensen, delen ideeën en werken samen om een cateringervaring te creëren die past bij jullie unieke liefdesverhaal.

Samen maken we van jullie bruiloft een culinair meesterwerk!

Voorbeelden

Samen maken we jullie dag onvergetelijk!

Neem contact op met onze experts.

Projectmanagers

Projectmanagers: sales@willemdeboer.nl

Salesmanager

Jantina de Boer: jantina@willemdeboer.nl

Accountmanager

Nicole Priem: nicole@willemdeboer.nl

Download brochure

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag dan hier de brochure aan.