Willem de Boer

CuliCare

Onze organisatie en diensten

7

Samenwerken met CuliCare

Als maaltijdproducent werken wij graag met jou samen op basis van partnership. Dat betekent veel persoonlijke aandacht met de focus op betrokkenheid, slagvaardige benadering en een perfect eindresultaat. Wij zijn ervan overtuigd dat door transparantie, een snellere kennisoverdracht, nieuwe inzichten, nieuwe markten en schaalvergroting een effectieve productietijd ontstaan. Het is de klassieke win-winsituatie die voor tevreden eindgebruikers zorgt.

Wij ontwikkelen maaltijdconcepten op maat voor onder andere de retail en zorginstellingen. Concepten die wij hebben bedacht voor de zorg zijn bijvoorbeeld CuliMeal, CuliSteam en Ready to serve. Voor de retail maken wij diverse foodservice producten en specials.

Wil jij samenwerken met CuliCare? Neem dan contact op met een van onze experts.

Productontwikkeling

Onder leiding van Erwin Stroo werkt het ontwikkelteam van CuliCare samen met zusterbedrijf Willem de Boer. Ook hier worden veel cateringconcepten en recepturen voor maaltijdcomponenten ontwikkeld. CuliCare heeft een zeer evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding en werkt met open calculaties. We staan bekend om onze betrokken, slagvaardige en prestatiegerichte wijze waarop CuliCare met haar partners samenwerkt.

Kwaliteitsdienst

Voedselveiligheid vinden wij zeer belangrijk en dagelijks zorgen onze kwaliteitsmedewerkers voor het controleren, vastleggen en bewaken van de kwaliteit en de voedselveiligheid. Zo kunnen we de kwaliteit van onze producten volledig garanderen aan onze klanten.

Daarom nemen wij ook deel aan diverse programma’s voor duurzaamheid en voedselveiligheid. Hiermee streven wij verantwoord en betrokken ondernemen na. CuliCare is FSSC 22000 gecertificeerd.

Diëtetiek

CuliCare maakt veel ultraverse maaltijden in opdracht van zorginstellingen. Deze moeten aan diverse specifieke eisen voldoen. Onze afdeling Diëtetiek en de diëtisten van zorgorganisaties werken daarom nauw samen. Zij stemmen de maaltijdconcepten af en helpen bij het maken van keuzes. Het doel hiervan is het borgen van voedingskundig verantwoorde maaltijden binnen de mogelijkheden die CuliCare biedt. Zo nemen onze diëtistes deel aan de menucommissies. CuliCare beheert alle voedingsgerelateerde onderwerpen zoals de voedingswaarden, consistenties, ingrediëntendeclaraties, het gebruik van additieven en allergenen, de productspecificaties en labeling.

Meer weten of samenwerken met CuliCare? Neem gerust contact met ons op!

Voorbeelden

Onze experts.

Lonneke Keuchenius

Lonneke Keuchenius

Diëtiste

kwaliteit@willemdeboer.nl

Erwin Stroo

Erwin Stroo

Product Developer

erwin@culicare.nl

Henk de Boer

Henk de Boer

Commercieel Directeur

henk@willemdeboer.nl

Wilfred Overeem

Wilfred Overeem

Bedrijfsleider CuliCare

wilfred@culicare.nl

Jouw partner voor unieke maaltijdsconcepten.

Monika StasicaMonika Stasica
13:01 30 Sep 22
Dominika KluskaDominika Kluska
11:29 07 Apr 22
Marcel DerksenMarcel Derksen
07:25 20 Jul 21
Ton KampTon Kamp
00:09 13 Apr 21
Zv ZijerveldZv Zijerveld
15:13 03 Dec 20
js_loader

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

CuliCare