Voodmeals, vers bereide diepvriesmaaltijden

Vood is door Myrthe van der Vlis en Maarten Gomes opgericht en is een snel groeiende startup in vers ingevroren, plant based maaltijden. Bij Voodmeals streven ze ernaar om plantaardig eten toegankelijk te maken voor iedereen!  Zo willen ze plantaardig eten meer integreren in het dagelijkse eetpatroon van mensen.

Behalve dat de maaltijden 100% plant based zijn, heeft het assortiment van Vood voor ieder wat wils. Zo zijn er glutenvrije opties, maaltijden met extra proteïne voor sporters en bevat elke maaltijd een goede portie groente, vezels en gezonde vetten. De maaltijden worden bevroren thuisbezorgd, waardoor ze 6 maanden houdbaar zijn en gemakkelijk opgewarmd kunnen worden in de oven of magnetron!

Opschalen

Voordat Vood onze hulp inschakelde, produceerden ze wekelijks 2000 verse maaltijden in eigen keukens. De vraag naar gezonde plant based maaltijden groeide zo snel dat ze op zoek moesten naar een partner zodat ze konden opschalen. Het plan was om minimaal op te schalen naar 5000 maaltijden per week. Het opschalen van dit soort producties, waarbij ook ontzettend goed op de kwaliteit gelet moet worden, is een van onze specialiteiten.

Samenwerking

De afgelopen maanden zijn onze product developer Erwin Stroo en oprichter Myrthe van der Vlis samen de keuken in gedoken voor proef- en kooksessies. Samen zorgden ze ervoor dat de vertrouwde smaak van Vood doorgevoerd werd in onze keuken. Met behulp van ons team, kennis en moderne productiekeukens, kan Vood de voor ogen hebbende doelstellingen behalen en zijn wij ontzettend trots op de mooie samenwerking!