CuliCare

Retail & private label

Ontdek wat CuliCare voor jouw huismerk kan doen. Met vernieuwende maaltijdconcepten die smaken naar meer en kennis van de retailmarkt, zorgen we ervoor dat jij je marketing- en verkoopdoelstellingen behaalt.

Willem de Boer

7

Samen ontwikkelen we echte bestsellers!

Foodretail

Heb jij een idee voor een nieuw product? CuliCare vertaalt jouw ideeën naar unieke maaltijdconcepten voor de foodretail. We ontwikkelen producten die het hele jaar afgenomen kunnen worden, maar we kunnen ook speciale producten maken voor de feestdagen.

Wij hebben eigen productiefaciliteiten, waarmee wij voldoen aan de hoogste kwaliteits- en hygiënenormen. We produceren en verpakken zelf en zijn FFSC22000 gecertificeerd. Zo ben jij verzekerd van een smaakvol product dat voldoet aan de hoogste eisen van voedselveiligheid en kwaliteit.

Private label

CuliCare is jouw partner als jij verse maaltijden op de markt wilt brengen onder je eigen huismerk of private label. Onze innovatieve productontwikkelaars zijn continu bezig met vernieuwende concepten, voor zowel nieuwe als bestaande producten. Al vele jaren creëren wij maaltijden en wellicht hebben wij een interessant recept voor jou in onze database.

Ook kunnen wij helpen een eigen product te ontwikkelen, ons team van experts staat voor je klaar. Wij hebben, samen met klanten, al diverse innovatieve maaltijdconcepten voor de foodretail weten te ontwikkelen. In een aantal van onze klantcases kun je hier meer over lezen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan ons Food Experience Center! Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Korte time-to-market

De ontwikkeling van een maaltijdconcept kan tijdrovend zijn, maar je wilt jouw product natuurlijk zo snel mogelijk in de schappen hebben liggen. Dankzij onze strak georganiseerde interne processen is dat mogelijk. Wij hebben alles in eigen beheer: van ontwikkeling tot productie en transport. Hierdoor kunnen wij een korte time-to-market garanderen.

Vanuit onze ervaring hebben wij een ruime database met recepten waaruit we kunnen putten om een product, onder jouw merk, snel in de winkel te krijgen. Een goed georganiseerde supply chain is hierbij cruciaal. Daarom heb je bij CuliCare een vast contactpersoon om mee te schakelen. Hij of zij kan jouw vragen rondom de processen beantwoorden en met je meedenken over je product, verpakking en andere mogelijkheden.

Lees hier verder hoe CuliCare met jou mee kan denken.

Totaalconcept

CuliCare biedt een totaalconcept voor het ontwikkelen van maaltijden voor de retail en private label. Wij beheersen de gehele supply chain voor de productie van het maaltijdconcept: van inkoop tot distributie. We kunnen jou bij elke stap van het proces ondersteunen, bijvoorbeeld bij ontwikkeling van de maaltijd of het recept en de productie. Maar ook over de verpakking en presentatie kunnen wij meedenken. Deze zijn een essentieel onderdeel van het product. Wij adviseren graag over de meest passende mogelijkheden. Ook kunnen wij ondersteunen met het produceren van maaltijdcomponenten of het samenstellen van de maaltijd.

Lees hier meer over de voordelen van ons totaalconcept.

Voorbeelden

Proces in beeld

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk onze bedrijfsfilm en krijg een kijkje in de keuken!

Voorbeeld BabaCous

“Voor iedereen beschikbaar. Goed voor jou en de planeet. Babacous  is voor iedereen een mooie gelegenheid om lekker, gevarieerd en vegetarisch te eten.”

BabaCous, vegetarische, ready-to-eat gerechten

Zelf proeven?

Neem contact op voor een kijkje in de keuken of een goed gesprek over de mogelijkheden.

Onze experts.

Lonneke Keuchenius

Lonneke Keuchenius

Diëtiste

kwaliteit@willemdeboer.nl

Erwin Stroo

Erwin Stroo

Product Developer

erwin@culicare.nl

Henk de Boer

Henk de Boer

Commercieel Directeur

henk@willemdeboer.nl

Wilfred Overeem

Wilfred Overeem

Bedrijfsleider CuliCare

wilfred@culicare.nl

Wij tillen jouw huismerk naar een hoger niveau!

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Retail & private label