Catering & business events

Onze zalen

Ontdek de veelzijdigheid van onze zalen en terrassen

7

Het Binnenhof

Hét kloppende hart van onze locatie, een knusse ontmoetingsplek waar alle zalen op uit komen. Het is dé perfecte plek voor een gezellige (netwerk) borrel of het tentoonstellen van exposities en productspecificaties. De zaal is geschikt als ontvangstruimte voor al je gasten.

Sinds 2011 kan er in De Koningshof voor de burgerlijke stand getrouwd worden. We transformeren de zaal in een romantische setting voor de mooiste dag van je leven.

Romantische setting

Koninklijke zalen

De Willem Alexander Zaal

Deze chique ruimte bevindt zich in de linkervleugel van de locatie. De donkere kleuren zorgen voor een intiem en warm gevoel zowel overdag met daglicht als ’s avonds met kaarslicht. De zaal is multifunctioneel en kan gecombineerd worden met andere ruimtes van onze evenementen locatie

De Maxima Zaal

Dit is een frisse, lichte zaal in de rechtervleugel van het gebouw. De zaal heeft een ruimtelijke sfeer. Door gebruik te maken van diverse kleuren in verlichting is deze zaal eenvoudig aan te passen naar smaak. Ook deze zaal kan goed gecombineerd worden met de andere ruimtes van onze evenementenlocatie, denk ook aan het terras

 

Ook voor intieme bijeenkomsten

De Alexiazaal is bij uitstek geschikt voor intieme bijeenkomsten, meetings, kleinere gezelschappen of te gebruiken tijdens een groter evenement. We kunnen deze zaal bijvoorbeeld ombouwen tot een silent disco! Deze zaal bevindt zich in de linkervleugel van het gebouw en heeft de karakteristieken van een buitenplaats. Bij mooi weer kunt u genieten op het aangrenzende Alexiaterras.

De Arianezaal is eveneens geschikt voor intieme bijeenkomsten en kleinere gezelschappen. De zaal bevindt zich in de rechtervleugel van het gebouw. Bij mooi weer kunt u genieten op het aangrenzende Arianeterras waar in de zomer onze prachtige festivaltent zorgt voor een gemoedelijke buitensfeer.

De Amaliazalen. Deze multifunctionele zalen zijn zeer geschikt voor ontvangsten en subsessies. Tijdens bruiloften en recepties zijn de Amaliazalen vaak het domein van onze jongste gasten en worden deze zalen KidsWorld genoemd. De plafonds met de gekleurde ledverlichting geven deze ruimtes een opvallende sfeer. Beide ruimtes zijn zowel apart van elkaar als geschakeld te gebruiken

Intiem dineren

Onze terrassen

Onze terrassen grenzen aan de linker-en rechtervleugel en zijn gemakkelijk te bereiken vanuit de zalen van De Koningshof. Elk terras heeft een oppervlakte van ca. 400 m2. Op de terrassen zijn diverse opstellingen mogelijk, de sfeer van een strandtent creëren? Ook dit is geen probleem! Er kan zelfs getrouwd worden op onze zonnige terrassen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Voorbeelden

De perfecte locatie voor elk evenement!

Neem contact op met onze experts.

Projectmanagers

Projectmanagers: sales@willemdeboer.nl

Salesmanager

Jantina de Boer: jantina@willemdeboer.nl

Accountmanager

Nicole Priem: nicole@willemdeboer.nl

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Onze zalen