Willem de Boer

Totaalconcept (retail)

Totaalconcept

7

Voordelen van ons totaalconcept

CuliCare biedt een totaalconcept voor de retail. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat jullie kunnen doen waar jullie goed in zijn. Wij nemen de gehele verantwoordelijkheid van het maaltijdconcept over: van inkoop tot distributie. Door onze kennis met jullie te delen en de ervaring die wij hebben opgebouwd, kunnen wij een passend voorstel doen die binnen de doelstellingen van jouw supermarkt past.

Gezond én lekker

Snel schakelen

CuliCare is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verpakken van maaltijden en maaltijdcomponenten. We kunnen een idee snel omzetten naar een concreet product en kunnen flexibel produceren. Zo kunnen we bijvoorbeeld starten met een kleine batch om het product bij jouw klanten te testen. Is het product een succes? Dan kunnen we gemakkelijk opschalen.

Bij CuliCare heb je één vast aanspreekpunt waarmee je alles kunt overleggen. Deze persoon is altijd goed op de hoogte van de afspraken die we met jou hebben. Zo kunnen we nog sneller schakelen.

Logistiek management

Het beheren van een volledige keukeninfrastructuur, inclusief inkoop, opslag en distributie van eten, kan logistiek complex zijn. Wij nemen dit gehele proces uit handen. Wij zorgen voor een efficiënte inkoop, koken met verse producten en leveren de producten netjes af bij jouw supermarkt.

Kostenefficiëntie en voedselveiligheid

De kosten van een eigen keuken zijn hoog en je hebt te maken met extra verantwoordelijkheden. Denk aan apparatuur, personeel en het naleven van voedsel- en veiligheidsnormen. In ons moderne productiecentrum zijn wij van alle gemakken voorzien. Ons goed opgeleide team is gespecialiseerd in voedselbereiding die voldoet aan de strikte voedsel- en veiligheidsnormen.

Voorbeelden

Onze experts.

Lonneke Keuchenius

Lonneke Keuchenius

Diëtiste

kwaliteit@willemdeboer.nl

Erwin Stroo

Erwin Stroo

Product Developer

erwin@culicare.nl

Henk de Boer

Henk de Boer

Commercieel Directeur

henk@willemdeboer.nl

Wilfred Overeem

Wilfred Overeem

Bedrijfsleider CuliCare

wilfred@culicare.nl

Laat je ontzorgen door ons totaalconcept

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Totaalconcept (retail)