Voor iedereen beschikbaar. Goed voor jou en de planeet. Babacous  is voor iedereen een mooie gelegenheid om lekker, gevarieerd en vegetarisch te eten. 

In de smaakvolle wereld van culinaire creaties kwam BaBaCous als een frisse wind, een nieuw concept maaltijdsalades waar kleur en smaak hand in hand gaan. Het van oorsprong Duitse merk werd opgepakt door Albert Heijn. De gerechten met Hummus, veel kikkererwten, mezzes, zijn gericht op directe consumptie.

Van 15 naar 220 filialen

Onze dienstverlening kwam tot uiting in de vorm van productontwikkeling, geleid door onze product developer Erwin Stroo, in samenwerking met Lucas, oprichter van BabaCous. Het was een proces waarin de presentatie en kwaliteit van het product tot in de kleinste details werden geperfectioneerd voor de Nederlandse markt. Na de lancering groeide het merk hard en in oktober van dit jaar konden de maaltijden worden opgeschaald van 15 naar 220 filialen van Albert Heijn!

Gevarieerd en vegetarisch eten

Wij produceren met BabaCous een grote keuze aan producten zoals Bowls, salades, mezze en wraps met bijzondere recepten geïnspireerd op de oosterse keuken. Van zoete aardappelhummus tot mezze met Baharat-wortelen tot de Perzische rijstkom, onze keuken biedt elke dag vers bereid, gezond eten. Laat je verrassen door specials zoals golden tofu of rode biet falafel. Natuurlijk allemaal vegetarisch.