Willem de Boer

Private label

Jouw product in de retailschappen

7

Jouw product, onze zorg

Heb jij een fantastisch gerecht en wil je het liefst dat heel Nederland het kan proeven, maar weet je niet hoe? Dan is een samenwerking met maaltijdproducent CuliCare de perfecte oplossing! Wij produceren maaltijden onder private label. In onze eigen productiekeuken produceren we jouw maaltijd op grote schaal, op basis van jouw recept. We zorgen ervoor dat de consument bij elke hap jouw passie en smaak proeft; alsof het gerecht thuis is bereid.

Naast de productie kunnen we ook het verpakken en distribueren van de maaltijden verzorgen. Met onze eigen vrachtwagens zorgen we ervoor dat jouw product op het juiste moment in de juiste supermarkt ligt. Zo kan heel Nederland genieten van jouw overheerlijke maaltijd, zonder dat jij hoeft te investeren in een eigen productiekeuken en personeel.

CuliCare staat voor kwaliteit

Kwaliteit vinden wij, net als jij, ontzettend belangrijk. De maaltijden moeten stuk voor stuk bordenvol smaak zitten en er hetzelfde uitzien. Daarom gebruiken we alleen verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit en monitoren we ons productieproces. Daarnaast beoordelen we van elke batch een sample. Hierdoor weten we zeker dat de consument zorgeloos van jouw verrukkelijke maaltijd kan genieten.

Jouw recept draagt bij aan de kwaliteit. Dit is namelijk de reden dat mensen voor jouw maaltijd kiezen. We zullen daarom niet zonder overleg van jouw recept afwijken en we zullen het nooit met een andere partij delen. We gaan zorgvuldig om met jouw recept en behandelen jouw private label als ons eigen merk.

Een partner die met je meedenkt

Bij CuliCare kunnen we jou volledig ontzorgen. We kunnen het hele proces van maaltijden samenstellen tot distribueren uit handen nemen. Hou je liever zelf de controle over bepaalde onderdelen? Ook dat is geen probleem. Wij kunnen jou ondersteunen waar jij wilt. Zo kunnen we bijvoorbeeld meedenken op het gebied van verpakkingen. We volgen de trends rondom foodverpakkingen op de voet en kunnen jou adviseren over aantrekkelijke verpakkingen die jouw maaltijd vers houden.

Benieuwd naar onze ideeën? Neem gerust contact op met één van onze experts om een afspraak te maken.

Voorbeelden

Onze experts.

Lonneke Keuchenius

Lonneke Keuchenius

Diëtiste

kwaliteit@willemdeboer.nl

Erwin Stroo

Erwin Stroo

Product Developer

erwin@culicare.nl

Henk de Boer

Henk de Boer

Commercieel Directeur

henk@willemdeboer.nl

Wilfred Overeem

Wilfred Overeem

Bedrijfsleider CuliCare

wilfred@culicare.nl

Samen zorgen we voor jouw retailsucces!

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Private label