Catering & business events

Congreslocatie

De Koningshof

7

De locatie voor jouw congres

Wil je een professioneel, goed verzorgd congres organiseren, zonder dat je er zelf al te veel naar moet omkijken? Dan ben je bij Willem de Boer aan het juiste adres. Wij hebben een prachtige congreslocatie, De Koningshof, waar we jouw volledig kunnen ontzorgen. We zorgen voor een gastvrij ontvangst, we kunnen helpen met de aankleding, ondersteunen met de invulling van het programma en de catering verzorgen. We horen graag wat jouw wensen zijn en doen er alles aan om van jouw congres een succes te maken!

Welkom bij de Koningshof!

De Koningshof

De Koningshof is luxe congreslocatie die van alle gemakken is voorzien. Zo is er overal wifi, audiovisuele apparatuur, regelbare verlichting en airconditioning. Er zijn verschillende zalen in De Koningshof, welke variëren in grootte. Hierdoor is de locatie zowel voor grote als kleine congressen en zakelijke evenementen geschikt.

De locatie is centraal gelegen in Nederland en is makkelijk te bereiken. Parkeren is geen probleem, want De Koningshof heeft een groot eigen parkeerterrein. In de buurt zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden, ideaal voor meerdaagse congressen.

Catering

Goede catering is onmisbaar op een succesvol congres. Wil je de bezoekers welkom heten met koffie, thee en gebak of beginnen jullie de dag gezamenlijk met een heerlijk ontbijt of een diner om het af te sluiten? Een heerlijke lunch tussen de middag is natuurlijk mogelijk, of mogen we door de dag heen voor een smaakvolle invulling zorgen. Hoe de catering er precies uitziet, overleggen we graag met jou. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van luxe lunches geserveerd aan tafel tot een uitgebreid lopend buffet, het kan allemaal.

Offerte op maat

Elk congres is anders, daarom maken we graag een offerte op maat voor jou. We komen graag met je in contact, zodat we al jouw wensen rondom de congreslocatie en catering op papier kunnen zetten. Ook kunnen we dan eventueel met je meedenken over de invulling van het congres en de aankleding van de locatie. Aan de hand hiervan zullen wij een gepaste offerte opstellen.

Voorbeelden

Perfecte congreslocatie in Flevoland.

Neem contact op met onze experts.

Projectmanagers

Projectmanagers: sales@willemdeboer.nl

Salesmanager

Jantina de Boer: jantina@willemdeboer.nl

Accountmanager

Nicole Priem: nicole@willemdeboer.nl

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan jouw gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Congreslocatie