Catering & business events

Eventcatering

Volledig verzorgd door Willem de Boer

7

Ervaar onze gastvrijheid

Het evenement waar men het nog jaren over heeft. Dat kunnen wij samen realiseren! Of wij nou een deel regelen of het totale event, van ons kun je professionaliteit en gastvrijheid verwachten. Onze medewerkers zorgen dat jouw gasten zich welkom voelen en kunnen genieten van een aangename sfeer en lekker eten en drinken. Kortom, wij zorgen voor het totaalplaatje en een onvergetelijk evenement.

Heerlijke hapjes

Laat je volledig ontzorgen

Onze eventcatering is de ideale manier om de organisatie van jouw evenement, beurs of festival uit handen te geven. We gaan samen in overleg over de planning, eisen en het budget. We bespreken je wensen en het thema van het evenement, denken creatief mee en ontzorgen jou volledig met onze eventcatering op maat.

Wij kunnen een verrassend totaalconcept bedenken. We regelen niet alleen een smaakvol menu, maar zorgen ook voor de aankleding en facilitaire zaken, zoals de eventlocatie en personeel voor tijdens het evenement. Neem gerust contact op met onze eventexperts om jouw ideeën te bespreken. Dan maken we er samen een fantastisch event van!

Jarenlange ervaring

Al jarenlang verzorgt Willem de Boer eventcatering naar wens en tevredenheid. Zo hebben wij de catering en organisatie voor verschillende zakelijke evenementen mogen verzorgen, bijvoorbeeld een chic event voor de Flevopenningen en een beurs van de TKD. Wat de gelegenheid ook is, wij zorgen er altijd voor dat gasten vriendelijk en gastvrij worden ontvangen.

Klanten vinden ons:

  • Creatieve duizendpoten op het gebied van eventcatering
  • Culinair: Altijd een verrassend menu met verse producten
  • Betrokken: Cateraars die een stapje verder gaan
  • Flexibel: Geschikt voor ieder event
  • Innovatief: Vernieuwde concepten

“Professioneel, meedenkend, servicegericht en oplossingsgericht handelen: dat kom je bij Willem de Boer Food & Events altijd tegen.”

Paula van der Woude – Flevopenningen

Eventcatering op elke locatie
in Nederland

Onze creatieve cateraars verzorgen eventcatering op iedere gewenste locatie in Nederland. Wij hebben zelf een prachtige evenementenlocatie: De Koningshof. Daarnaast hebben we een aantal samenwerkingen met partnerlocaties waar wij fungeren als hoofdcateraar. Heb je een andere locatie in gedachten voor jouw evenement? Geen probleem! Wij kunnen overal zorgen voor een smakelijke beleving.

Benieuwd naar onze ideeën en de mogelijkheden? Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze experts.

Voorbeelden

Catering voor elk event!

Neem contact op met onze experts.

Projectmanagers

Projectmanagers: sales@willemdeboer.nl

Salesmanager

Jantina de Boer: jantina@willemdeboer.nl

Accountmanager

Nicole Priem: nicole@willemdeboer.nl

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met jou op.

Eventcatering