Catering & business events

Bedrijfsfeest organiseren

Wij zorgen voor een perfect feest

7

Onvergetelijk bedrijfsfeest

Wil jij een mooi bedrijfsfeest organiseren waar jullie werknemers en andere bezoekers nog lang over zullen praten? Dat kan samen met Willem de Boer. Wij helpen je graag met het organiseren van een feest dat past bij jouw bedrijf en doelen. Of je nou de organisatie meer wil verbinden tijdens een personeelsfeest of wil vieren dat het bedrijf 50 jaar bestaat, wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld is. Zo kunnen wij je ondersteunen met de op- en afbouw, aankleding, activiteiten en de catering compleet verzorgen.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die Willem de Boer te bieden heeft voor jouw bedrijfsfeest? Neem dan gerust contact op met een van onze experts.

Complete themafeesten

Fantastische feestlocatie

Een bedijfsfeest bij jou of op een andere locatie? Wij zorgen ervoor dat het altijd een fantastisch feest wordt. 

Wij hebben een prachtige feestlocatie waar je jouw bedrijfsfeest kunt houden: De Koningshof. Op deze sfeervolle locatie is alles aanwezig wat je nodig hebt voor een fantastisch feest: een podium, audiovisuele apparatuur en verrukkelijke hapjes en drankjes. De Koningshof kunnen we helemaal in stijl van jouw bedrijf aankleden. Jij geeft jouw wensen door, wij regelen het.

Uiteraard is het ook mogelijk om een feest te organiseren bij jou op locatie. Wij verhuren allerlei meubels en decoraties om jouw locatie naar wens aan te kleden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in eventcatering en kunnen we jouw gasten het hele feest lang culinair verrassen.

Bedrijfsjubileum vieren

Bestaat jouw bedrijf binnenkort 10, 20, 50 jaar of zelfs nog langer? Is er een werknemer al vele jaren in dienst en wil je die in het zonnetje zetten? Dat moet gevierd worden! Samen met Willem de Boer organiseer jij een spectaculair jubileumfeest om nooit te vergeten. Wij zorgen ervoor dat de locatie feestelijk wordt aangekleed en dat jouw gasten niets te kort komen. Daarnaast kunnen wij zorgenvoor activiteiten, muziek en al jouw andere wensen. Zo kun jij samen met je collega’s genieten van deze fantastische mijlpaal.

Personeelsfeest

Een personeelsfeest is het moment om je personeel in het zonnetje te zetten en meer verbinding binnen de organisatie te creëren. Met een goed geregeld feest zorg je ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft en fijne herinneringen aan de avond heeft.

Wij hebben al talloze personeelsfeesten georganiseerd en weten precies hoe we jou hierbij kunnen ondersteunen en ontzorgen. Zo kunnen wij leuke activiteiten, een gezellige borrel of heerlijk diner verzorgen. Maar ook met de aankleding, op- en afbouw van de locatie kunnen wij je helpen.

Voorbeelden

Bedrijfsfeest van A tot Z geregeld.

Neem contact op met onze experts.

Projectmanagers

Projectmanagers: sales@willemdeboer.nl

Salesmanager

Jantina de Boer: jantina@willemdeboer.nl

Accountmanager

Nicole Priem: nicole@willemdeboer.nl

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan jouw gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Bedrijfsfeest organiseren