Willem de Boer

Bruiloft & feesten

Hebben jullie trouwplannen? Gefeliciteerd en wat leuk dat jullie aan Willem de Boer denken!

Willem de Boer

Daarom kiezen jullie voor ons!

7

Feest vier je met Willem de Boer!

Alles voor je bruiloft

Hebben jullie trouwplannen? Gefeliciteerd en wat leuk dat jullie aan Willem de Boer denken. Wij kunnen jullie gehele bruiloft verzorgen, of het nou in onze eigen evenementenlocatie is of misschien wel bij jullie in de achtertuin. Wij hebben alles in huis voor een prachtige, onvergetelijke dag.

Het leven mag je vieren

Jouw ultieme feestlocatie

Verjaardagen, jubilea, babyborrels of familiebijeenkomsten; jullie voelen je helemaal ‘de koning of koningin’ in onze feestlocatie! Het leven mag je vieren en dat doe je natuurlijk het liefst met al je geliefden om je heen. In onze partycentrum kun je terecht voor elk feest. Een feestavond in 1 van onze gezellige zalen of een intiem luxe diner, alles is mogelijk in De Koningshof!

Hapjes aan huis

Wil jij verrassende hapjes serveren maar ben je zelf niet zo creatief? Bestel dan 1 van onze prachtige borrelplanken gemaakt door onze koks. Haal gemak in huis met onze hapjes en geniet samen met je gasten van onze catering service en culinaire creaties. Zo hoef jij geen uren in de keuken te staan.

 Van een buffet aan huis tot aankleding voor jouw feest, maak het jezelf gemakkelijk. Wij zorgen voor de aankleding, eventueel onderdak en de catering. Wij helpen je graag met de invulling van een gezellig tuinfeest. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden of bestel in onze webshop.

Genieten van catering aan huis, altijd vers en dichtbij!

Altijd vers en dichtbij

Catering

Met verrassende concepten, creativiteit en menuplanning maken wij van elk feest, ook op culinair vlak een onvergetelijke herinnering. Ons belangrijkste ingrediënt? Aandacht! Mooie producten worden met aandacht bedacht, ontwikkeld en gemaakt. Het maakt ons werk mooier en jouw evenement specialer.

Voorbeelden

Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag!

Neem contact op met onze experts.

Projectmanagers

Projectmanagers: sales@willemdeboer.nl

Salesmanager

Jantina de Boer: jantina@willemdeboer.nl

Accountmanager

Nicole Priem: nicole@willemdeboer.nl

Contact

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Bruiloft & feesten