Willem de Boer

Catering & Events

Het kiezen van de juiste evenementenlocatie is een cruciale beslissing bij het organiseren van een evenement, omdat het de ervaring van je gasten en het succes van het evenement kan beïnvloeden.

Willem de Boer

Onze diensten:

7

Jouw evenement is onze passie

Event organiseren

Uit onze jarenlange ervaring als eventcateraar weten wij als geen ander dat je bij het organiseren van een evenement of bedrijfsfeest aan veel zaken moet denken. Je moet overzicht zien te houden en tegelijkertijd aandacht schenken aan allerlei details. De organisatie kost energie, maar levert je gelukkig ook veel moois op. Enthousiaste bezoekers, tevreden sprekers en artiesten, mooie berichten in de pers; daar doe je het voor. We delen graag een aantal belangrijke tips in onze white paper ‘7 tips voor een onvergetelijk event’.

Van ons mag je altijd meer verwachten

Evenementenlocatie

Het kiezen van de juiste evenementenlocatie is een cruciale beslissing bij het organiseren van een evenement, omdat het de ervaring van je gasten en het succes van het evenement kan beïnvloeden. Onze evenementenlocatie is de ideale plek voor elke bijeenkomst of viering. Of je nu een intiem feest, een zakelijke conferentie, een bruiloft of een groot concert plant, wij hebben de perfecte ruimtes om jouw visie werkelijkheid te laten worden.

Catering

Met onze full-service catering bieden wij een compleet plaatje aan voor het organiseren van jouw open dag, personeelsfeest of jubileumfeest. Wij nemen de voorbereiding en verzorging volledig uit handen. Ons ervaren cateringteam zorgt ervoor dat het jouw gasten aan niks ontbreekt. Van menuplanning, bereiding en presentatie tot service aan gasten, ons team is gefocust om iedereen te voorzien van heerlijke en goed gepresenteerde gerechten.

Catering is een belangrijk aspect van een evenement, het stelt jou als organisator in staat om je gasten te verwennen en een blijvende indruk achter te laten. We bieden een breed scala aan menu opties, uiteraard is het ook mogelijk een geheel op maat gemaakt pakket samen te stellen op basis van jouw specifieke wensen.

Maak impact met jouw event

Personeelsfeest

Ze bestaan al lang en zijn één van de populairste feesten voor bedrijven; het personeelsfeest. Het feest is bedoeld als blijk van waardering en trots naar je team, jullie team is immers het belangrijkste kapitaal van de organisatie.

Over een goed georganiseerd feest zal nog lang worden nagepraat en zorgt direct voor binding op de werkvloer en dit zorgt uiteindelijk weer voor meer productiviteit! Dus prik die datum voor het volgende feest en bel ons voor de mogelijkheden.

Wij zorgen voor die onvergetelijke ervaring!

Voorbeelden

Wij verzorgen jouw event van A tot Z.

Neem contact op met onze experts.

Projectmanagers

Projectmanagers: sales@willemdeboer.nl

Salesmanager

Jantina de Boer: jantina@willemdeboer.nl

Accountmanager

Nicole Priem: nicole@willemdeboer.nl

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Catering & Business events