Catering & business events

Catering

Ontdek onze catering mogelijkheden

7

Catering voor elk evenement

Onze catering staat garant voor hoogwaardige kwaliteit en neemt graag alle zorgen uit handen. Met gastvrij personeel en een professionele aanpak, kunnen wij elke aanvraag aan. Wij kunnen zorgen voor heerlijk eten en drinken maar ook voor een tap installatie, bediening, meubilair en aankleding. Afhankelijk van wat je budget en wensen zijn is er heel veel mogelijk. 

Zoek je barbecue catering met alles erop en er aan voor je bedrijf of wil je liever een buffet aan huis. Met maar liefst 40 jaar ervaring is geen uitdaging te gek. Wij zijn van alle markten thuis, waardoor wij elk evenement tot een culinair succes kunnen maken.

Tuinfeest

Ben je jarig, heb je een jubileum of is er een andere reden dat een mooi feestje waard is? Een feest in jouw eigen tuin is een onvergetelijke ervaring! Wij kunnen zorgen voor de aankleding, een mooie versierde tent en de catering. Jouw feest kan groots of intiem worden, precies zoals je zelf wilt. Vertel ons jouw wensen en wij helpen je met de invulling en uitvoering.

BBQ catering – Prikkel alle zintuigen

Barbecueën, daar ligt echt onze passie! Met onze BBQ catering heb je een heerlijke avond met jouw gezelschap waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. De hete, oranje vlammen die uit de barbecue komen, spareribs die van het bot afvallen, knapperig stokbrood en heerlijke salades. Onze professionele grill masters staan klaar om er een fantastisch culinaire ervaring evenement van te maken.

Heerlijk buiten in de zomer of wat dacht je van een gezellige winter barbecue? Bij ons op locatie of bij jullie? Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten.

Verrukkelijke BBQ

Geniet van onze complete service

Bij Willem de Boer ontzorgen we graag. Zo leveren wij complete vleespakketten, dranken en heerlijke desserts. Ook speciale wensen zoals een luxe vleespakket, vispakketten of een vegetarische barbecue kunnen we regelen. Uiteraard inclusief salades, sauzen en verse stokbrood met kruidenboter.

Geniet van onze complete service:

 

  • Geheel verzorgde BBQ op locatie of bij ons
  • Professionele grillmaster indien gewenst
  • Verzorging van glaswerk, servies en aankleding
  • Populaire vleespakketten en barbecue op maat

Jubilea

Zijn jullie 25 jaar getrouwd of is er een ander bijzonder jubileum dat je wilt vieren? Elke mijlpaal is in onze ogen een feestje waard; of dit nou een klein jubileum is of juist heel groot! Wij helpen je graag met de organisatie en catering van jouw jubileumfeest. 

Het feest kan thuis, in de tuin of op een externe locatie gevierd worden. Indien nodig kunnen wij een mooie tent plaatsen zodat de gasten warm en droog staan. Daarnaast kunnen wij ook de aankleding en culinaire invulling verzorgen.

Wanneer je een thema wilt koppelen aan een jubileum helpen wij jou graag bij de aankleding en uitvoering. Wij zoeken tot wij hebben gevonden wat bij jou en het thema past!

Jubileum organiseren? Neem contact op met ons één van onze projectmanagers!

Zakelijke evenementen

Bestaat je bedrijf al zoveel jaar of open je juist een nieuw bedrijf of pand? Dat moet natuurlijk gevierd worden! Heb je een bijzonder moment dat je wilt vieren? Willem de Boer ondersteunt je graag met de organisatie en catering.

Een jubileum vieren of personeelsfeest geven kan op verschillende manieren. Wat dacht je van een tot in de puntjes verzorgd themafeest? Denk bijvoorbeeld eens aan de 80’s, Charles Dickens of Apres Ski. Wij hebben talloze ideeën en laten het door jou gekozen thema in elk detail terugkomen.

Benieuwd naar onze thema’s en arrangementen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Beurzen

Goede catering draagt bij aan de beleving van jouw beurs. Onze cateringmogelijkheden variëren van publieks-, exposanten-, VIP- tot crewcatering. Zelfs een algehele beurscateringervaring op externe locatie behoort tot de mogelijkheden.  Bekijk onze case van de TKD.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een beurs te organiseren in De Koningshof. Hier hoef je je als beursorganisator geen zorgen te maken over de zaalindeling, zaalopbouw en catering; onze toegewijde projectmanagers werken nauw met je samen om een aangepast beursplan te creëren. Met een capaciteit voor ongeveer 50 beursstands biedt De Koningshof de perfecte omgeving voor jouw evenement.

Zoek jij een cateraar die met jou meedenkt? Dan is Willem de Boer jouw partner! Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken.

Vergaderingen

Een belangrijke vergadering op de planning of gewoon eens out-of-the-box denken in een andere omgeving? De Koningshof heeft in totaal 7 zalen welke multifunctioneel inzetbaar zijn. Ook bieden we verschillende vergaderarrangementen aan van 4 tot 6 uur.

Deze arrangementen bestaan uit:

  • Doorlopend verse koffie, thee en ijswater
  • Assortiment roombotermuffins bij aanvang van de vergadering
  • Chocolaatjes, mintjes en roombotergalettes
  • Vers handfruit
  • Notitieblokken met gelinieerd papier en pennen

Liever een arrangement op maat? Ook dat kunnen we regelen!

Voorbeelden

Culinair genieten voor elk event.

Neem contact op met onze experts.

Projectmanagers

Projectmanagers: sales@willemdeboer.nl

Accountmanager

Nicole Priem: nicole@willemdeboer.nl

Salesmanager

Jantina de Boer: jantina@willemdeboer.nl

Contact

Wil jij goede catering op jouw evenement? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Catering