Catering & business events

Open dag

Volledig verzorgd door Willem de Boer

7

Alles voor de perfecte open dag

Als je een open dag organiseert, moet dat natuurlijk tot in de puntjes geregeld zijn. Tijdens de open dag moeten jouw gasten in de watten gelegd worden, een gastvrij ontvangst, lekker eten en drinken. Het is het moment om te laten zien aan de gasten hoe fantastisch jouw bedrijf is. Dit kun je met een gerust hart aan Willem de Boer overlaten. Wij kunnen je ondersteunen hoe jij het wil; of je nu hulp wil met de aankleding, catering en eventueel activiteiten. Ons doel is ervoor zorgen dat jij deze dag ook genieten kan.

Heerlijke hapjes

Open dag organiseren

Bij het organiseren van een open dag komt een hoop kijken. De locatie moet er mooi en representatief uitzien, er moeten lekkere hapjes en drankjes zijn en er moet natuurlijk genoeg te beleven zijn. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen, want wij helpen je graag. Wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, dat de aankleding er perfect uitziet en dat het jouw bezoekers aan niets ontbreekt. Daarbij zorgen we ervoor dat alles wat de bezoeker ziet en proeft in stijl van jouw bedrijf is.

Catering

Tijdens een open dag komen en gaan bezoekers op verschillende momenten. Toch wil je iedereen in de watten leggen in de tijd dat ze er zijn. Dat kan met goede catering. Kleine, smaakvolle hapjes zijn ideaal voor een open dag. Gasten kunnen snel wat lekkers pakken en het opeten terwijl ze rondlopen.

Wij kunnen verschillende hapjes en drankjes verzorgen voor jouw event. Jouw wensen staan centraal en we denken graag met je mee. Wat dacht je van luxe gebakjes met jouw logo erop of lekkere fingerfoods? We kunnen personeel verzorgen om de gasten te bedienen, maar statafels met daarop hapjes zijn ook mogelijk.

Wil jij een evenement waar men nog lang over praat en die indruk maakt? Vraag een vrijblijvende offerte op.

Activiteiten open dag

Een open dag trekt doorgaans veel bekijks. Relaties, werknemers en hun gezin en eventueel geïnteresseerde buitenstaanders komen langs. Door de open dag interactief te maken, wordt de ervaring en beleving van de open dag leuker en blijft deze langer hangen. Welke activiteiten je het beste kunt aanbieden, hangt af van jouw wensen, het doel van de open dag, je bedrijf en het soort bezoekers. Onze projectmanagers denken graag met je mee over een geschikte activiteit.

Voorbeelden

Wij maken van jouw open dag een succes!

Neem contact op met onze experts.

Projectmanagers

Projectmanagers: sales@willemdeboer.nl

Salesmanager

Jantina de Boer: jantina@willemdeboer.nl

Accountmanager

Nicole Priem: nicole@willemdeboer.nl

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met jou op.

Open dag