Willem de Boer

Foodservice

Ontdek onze producten

7

Foodservice producten

Om op grote schaal te produceren, kan het makkelijker zijn om meer verwerkte producten in te kopen. Hierdoor kun je productietechnisch sneller gaan schakelen. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste partij hebt?

CuliCare ondersteunt klanten bij het ontwikkelen, bereiden en verpakken van hun foodservice producten. Wij zijn een flexibele organisatie en kunnen op een onderdeel ondersteunen waar jij behoefte aan hebt. Zoek je alleen iemand die een bepaalde maaltijdcomponent kan maken of een partij die het product kan samenstellen? Wij werken geheel volgens jouw wensen of recept en eisen.

Wij geloven in partnerships en worden een verlengstuk van onze klanten. Zo maken wij onze klanten en hun proefpanels deelgenoot van de New Product Development mogelijkheden. Bij CuliCare maken wij bijvoorbeeld voor grote retailers dagvers bereide maaltijden, maar we leveren ook andere foodservice producten van hoge kwaliteit onder private label.

We dragen oplossingen aan bij vraagstukken over gezonde voeding die we dagvers bereiden. CuliCare ontwikkelde bijvoorbeeld voor een project verse biologische soepen op basis van 50% groente van restproducten. We bedachten een oplossing voor consumenten die kant en klaar bereide gestoomde en/of geroosterde groenten kunnen toevoegen aan bijvoorbeeld een slaschotel. Zo kunnen we ook voor jou innovatieve oplossingen bedenken.

BabaCous

Met BabaCous maken we het eten van nu: vers, met liefde gemaakt en met de beste ingrediënten. Samen gaan wij op culinair avontuur, slaan we nieuwe wegen in. Wij produceren een ruim assortiment aan producten zoals bowls, salades, mezze en wraps met bijzondere recepten geïnspireerd op de oosterse keuken. Met deze prachtige maaltijden bieden we consumenten elke dag vers bereid voedsel aan. De consument kan deze producten namelijk gewoon bij jou in de supermarkt kopen.

Wil je meer weten over BabaCous of wil je onze foodservice producten in jouw winkel hebben? Neem dan contact op met een van onze experts.

Willem IJs

Wij zijn ervan overtuigd dat wij met Willem IJs het lekkerste yoghurt-, sorbet- en roomijs maken. Onze ijsrecepten zijn beoordeeld door echte fijnproevers: de buurman, goeie vrienden en familie. Hun enthousiasme is voor ons een stimulans om door te gaan op de ingeslagen weg: ijs maken van topkwaliteit, samengesteld in een unieke mix en vol van smaak!

Wil jij Willem IJs in jouw assortiment? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Vol van smaak

Voorbeelden

Onze experts.

Lonneke Keuchenius

Lonneke Keuchenius

Diëtiste

kwaliteit@willemdeboer.nl

Erwin Stroo

Erwin Stroo

Product Developer

erwin@culicare.nl

Henk de Boer

Henk de Boer

Commercieel Directeur

henk@willemdeboer.nl

Wilfred Overeem

Wilfred Overeem

Bedrijfsleider CuliCare

wilfred@culicare.nl

De lekkerste foodservice producten.

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Foodservice