Catering & business events

Event organiseren

Jouw event tot in detail geregeld

7

Succesvol evenement organiseren?

Als je een evenement gaat organiseren, zijn er veel details waar je rekening mee moet houden. Van het kiezen van de perfecte locatie en het verzorgen van de catering tot de afbouw en evaluatie na afloop van het event. Hoewel evenementen er in allerlei soorten en maten zijn, is de organisatie in de basis hetzelfde. Willem de Boer organiseert al meer dan 40 jaar evenementen door heel Nederland. Wij denken aan alle details en ontzorgen jou helemaal.

Van beurs tot bruiloft

Omdat er ontzettend veel komt kijken bij het organiseren van een evenement, is het fijn om de organisatie uit te besteden aan een partij met ervaring. Willem de Boer is die partij. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van verschillende evenementen. Bruiloften, beurzen, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, jubilea. Wij weten precies wat er nodig is om van jouw evenement een succes te maken. Daarbij luisteren we uiteraard goed naar jouw wensen.

We maken graag aan de hand van jouw ideeën een concept op maat voor jouw evenement. Onze projectmanagers houden rekening met de catering, de aankleding en benodigd personeel voor jouw feest of event. Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Evenementenlocatie

Willem de Boer heeft een schitterende evenementenlocatie: De Koningshof. De locatie beschikt over twee grote zalen met podia en meerdere kleine zalen. Hierdoor is de locatie zowel geschikt voor feesten als voor zakelijke evenementen, zoals een congres, vergadering of personeelsfeest. Draadloos internet, regelbare verlichting, airconditioning en audiovisuele apparatuur behoren tot de standaard faciliteiten. Daarnaast beschikt De Koningshof over een eigen parkeergelegenheid.

Welkom bij De Koningshof!

Eventcatering

Goede catering is cruciaal voor een succesvol evenement. Bij Willem de Boer is er veel mogelijk op culinair gebied, van eenvoudige catering met koffie en gebak tot bijzondere food stands. We luisteren naar je wensen en denken graag mee in hoe wij jouw gasten smakelijk kunnen verrassen.  Of je nu kiest voor verfijnd finger food of een luxe walking dinner, wij zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Voorbeelden

Jouw event van A tot Z verzorgd.

Neem contact op met onze experts.

Projectmanagers

Projectmanagers: sales@willemdeboer.nl

Salesmanager

Jantina de Boer: jantina@willemdeboer.nl

Accountmanager

Nicole Priem: nicole@willemdeboer.nl

Download brochure

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag dan hier de brochure aan.