Catering & business events

Beurs catering

Voor een goed verzorgde beurs

7

Beurs organiseren

Bezoekers komen naar een beurs voor de beleving en om inspiratie op te doen. De standhouders zijn hiervoor natuurlijk essentieel, maar de catering en het personeel spelen ook een belangrijke rol. Bij het organiseren van een beurs komt veel kijken en je wil de gastvrijheid en catering goed voor elkaar hebben. Met Willem de Boer kun jij jouw gasten op verschillende manieren smakelijk verrassen en ervoor zorgen dat zij een fantastische ervaring hebben. Hierbij vergeten we de exposanten en jouw crew natuurlijk niet. Maak ook jouw beurs memorabel en zorg voor een gastvrije en culinaire beleving.

Ons gastvrije personeel

Een culinaire beleving

Als je op jouw beurs kiest voor catering van Willem de Boer, weet je zeker dat jouw bezoekers zullen smullen. Wij kunnen naar wens een cateringplein faciliteren. Bezoekers kunnen hier op eigen initiatief eten en drinken halen. Ons aanbod is erg divers kan worden afgestemd op jouw wensen en het thema van de beurs. Denk aan vers belegde broodjes, gebakjes met het logo van de beurs, warme en koude snacks, lekkere soepjes en verrukkelijke maaltijden.

Wij kunnen de catering van A tot Z verzorgen en hebben meer dan 40 jaar ervaring. Je kunt er dus op vertrouwen dat jouw bezoekers goed verzorgd worden.

Goede zorg voor standhouders en crew

De standhouders en jouw team draaien lange dagen op de beurs. Samen doen jullie er alles aan om de beurs perfect te laten verlopen. Tijdens deze intensieve dagen is een goede maaltijd ontzettend belangrijk. Hoe fijn is het dan als Willem de Boer een heerlijke lunch en/of diner verzorgt voor de exposanten en crewleden. Onder het genot van een verse maaltijd kunnen jullie even bijkomen, om vervolgens weer vol energie te knallen op de beurs.

Willem de Boer kan niet alleen de catering uit handen nemen van beursorganisaties, maar wij kunnen jou ook op andere gebieden ontzorgen. Zo kunnen wij je ondersteunen met facilitaire zaken, zoals water- en stroomvoorziening en sanitaire voorzieningen. Maar wij kunnen jou als exposant ook helpen bij de inrichting van je stand. Wil je bijvoorbeeld de bezoekers van de stand kunnen voorzien van een vers kopje koffie? Dan kunnen wij thermoskannen met koffie leveren. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden.

We komen graag met je in contact om jouw wensen te bespreken.

Verse maaltijden naar wens

Voorbeelden

Wij maken jouw beurs nog beter!

Neem contact op met onze experts.

Projectmanagers

Projectmanagers: sales@willemdeboer.nl

Salesmanager

Jantina de Boer: jantina@willemdeboer.nl

Accountmanager

Nicole Priem: nicole@willemdeboer.nl

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Beurs