Catering & business events

Bedrijfscatering

Lekker en vers aanbod

7

Bedrijfscatering op maat

Jouw personeel gun je natuurlijk het beste. Zij zijn immers onmisbaar voor het succes van jouw bedrijf. In de pauzes wil je jouw medewerkers een heerlijke (gezonde) lunch kunnen bieden en indien nodig een voedzame en smakelijke warme maaltijd. Dat kan als je Willem de Boer de bedrijfscatering in jouw kantine laat verzorgen. Onze gastvrije medewerkers geven jouw bedrijfskantine een boost door een heerlijk assortiment aan broodjes en/of maaltijden te bieden. Zo dragen wij met goede catering bij aan een betere werkdag.

Wij kunnen dagelijks de bedrijfscatering verzorgen, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Bedrijfscatering is namelijk maatwerk. Wij komen graag met je in contact op de verschillende opties te bespreken, passend bij jouw bedrijf en wensen.

Saladebar in de kantine

Heerlijk vers en wisselend aanbod

Het aanbod in de bedrijfskantine is volledig afhankelijk van jouw wensen en bedrijf. Ons assortiment is zeer breed, dus er is veel mogelijk. Samen met jou stellen we het dagelijkse menu samen, zodat het past bij jouw bedrijf. Hebben jullie bijvoorbeeld een wekelijkse vegetarische dag of is het op woensdag snackdag? Daar kunnen we allemaal rekening mee houden.

Ons aanbod varieert van vers belegde broodjes tot complete saladebars. Daarnaast kunnen wij ook warme gerechten aanbieden, zoals soep en snacks.

Voedzame overwerkmaaltijden

Ook overwerkmaaltijden behoren tot de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat hardwerkend personeel dat overuren draait een heerlijke, verse en voedzame maaltijd krijgt. Zo krijgen zij de nodige energie om nog even door te gaan. De overwerkmaaltijden kunnen in kleine en grote getalen worden afgenomen en wij kunnen ze koud of warm leveren.

Wil je meer weten over de overwerkmaaltijden of wil je een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan contact met ons op.

Verse maaltijden

Voorbeelden

Vers en lekker eten voor jouw medewerkers.

Neem contact op met onze experts.

Projectmanagers

Projectmanagers: sales@willemdeboer.nl

Accountmanager

Nicole Priem: nicole@willemdeboer.nl

Salesmanager

Jantina de Boer: jantina@willemdeboer.nl

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Bedrijfscatering