Willem de Boer

Convenience food

Recepturen op maat

7

Onze convenience food concepten

Convenience food noemen we ook wel kant en klare maaltijden. Bij CuliCare ontwikkelen wij verschillende typen convenience food. Wij verzorgen bijvoorbeeld ultraverse maaltijden voor de zorg, maar we kunnen ook langer houdbare maaltijden leveren voor de retail. We kunnen hierbij meedenken in de ontwikkeling, maar kunnen de maaltijden produceren volgens klantreceptuur. Die smaakbeleving die jij hebt weten te creëren, willen wij evenaren.

Daarbij houden wij rekening met verschillende factoren:

  • Versheid of houdbaarheid
  • Bereidingswijze
  • Verpakking

Wij kunnen je op verschillende manieren helpen om een lekkere, voedzame maaltijd te serveren. Zo kun je bijvoorbeeld met ons CuliSteam concept in een aantal minuten een gezonde maaltijd op tafel zetten. Je hebt nu al keuze uit maar liefst 100 verschillende maaltijden. We vertellen je op deze pagina graag meer over een aantal van onze kant en klare maaltijd concepten. Wil je zelf een product op maat laten ontwikkelen? Neem dan gerust contact op met een van onze experts.

CuliSteam

Dankzij CuliSteam wordt gezond eten eenvoudig! We hebben een smakelijke, verse maaltijd gecombineerd met snelheid en gemak. Zo kun je op elk moment van de dag een goede maaltijd bereiden, die binnen enkele minuten gereed is. Door een uitgekiende samenstelling van ultraverse ingrediënten en een gepatenteerde verpakking is CuliSteam een slimme oplossing voor tal van situaties.

Het CuliSteam concept is initieel ontwikkeld voor de zorg, maar biedt veel mogelijkheden voor de retail. We hebben hiervoor een slimme aanpak bedacht met superverse ingrediënten, gemak en een scherpe integrale kostprijs. Wil jij ook een gemakkelijke en gezonde maaltijd aanbieden? Neem eens contact met ons op en kom CuliSteam ervaren in ons Food Experience Centre.

Ready to Serve

Ready to Serve is een eigentijds en vernieuwend voedingsconcept ontwikkeld voor zorginstellingen. De focus ligt op gezond, lekker en serveerklaar. Binnen het concept kiezen patiënten niet meer van tevoren wat ze gaan eten, maar krijgen ze aan bed kleine gerechtjes die er zeer aantrekkelijk uitzien. Dat gebeurt zes keer per dag. Hiermee wordt de drempel om genoeg en gezond te eten verlaagd. De patiënt is immers vrij om te bepalen wat en wanneer hij of zij eet.

Dit concept is ondertussen doorontwikkeld en het is ook voor de retail mogelijk om verse maaltijden aan te bieden. Dit doen we voor een supermarkt met het product Babacous. Deze maaltijden zijn ondertussen in meer dan 200 filialen verkrijgbaar. De presentatie en kwaliteit van de maaltijden zijn tot in detail geperfectioneerd.

Wil jij eens met onze experts brainstormen? Maak een afspraak en wij nodigen je van harte uit om samen in ons Food Experience Centre te sparren en te proeven.

Voorbeelden

Onze experts.

Lonneke Keuchenius

Lonneke Keuchenius

Diëtiste

kwaliteit@willemdeboer.nl

Erwin Stroo

Erwin Stroo

Product Developer

erwin@culicare.nl

Henk de Boer

Henk de Boer

Commercieel Directeur

henk@willemdeboer.nl

Wilfred Overeem

Wilfred Overeem

Bedrijfsleider CuliCare

wilfred@culicare.nl

Voor een smakelijk product op maat

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Convenience food