Willem de Boer

Snack-Plaza

Een fastfood restaurant met passie

7

Snack-Plaza al meer dan 35 jaar een begrip op Urk

Snack-Plaza is een fastfood restaurant. Met onze ruime menukaart hebben we voor ieder wat wils. Van vers bereide pizza’s tot broodjes, frites en snacks. Dit alles bereiden we met passie; kwaliteit en smaak staat altijd voorop!

Heerlijke Burgers!

Niet zomaar een fastfood restaurant

Met zo’n zestig zitplekken in ons restaurant, is er volop ruimte op lekker te komen lunchen of een hapje te eten. Proef van onze vers bereide pizza’s of ga voor een lekker patatje en een snack. Bestellen kan via onze app of website, of gewoon bij ons in de zaak. Kom ‘m afhalen of laat hem bij je thuis bezorgen. We bezorgen volop in en rondom Urk. Tot snel en alvast eetsmakelijk!

Pizza Lubbert en veel méér

Snack-Plaza heeft een aantal klassiekers in het assortiment, zo was het restaurant de eerste die de pizza frikandel speciaal aanbood en hiermee landelijk nieuws haalde! Maar geen andere pizza is zo populair als de pizza Lubbert, een smakelijke pizza met o.a kip, chilisaus en kaas. Zó lekker dat hier zelfs speciaal een eigen knoflook saus voor is ontwikkeld.

Smakelijke Pizza’s

Werken bij Snack-Plaza

Zoek je een leuke bijbaan die je kan combineren met studie of een gezinsleven? Bij Snack-Plaza zijn we altijd op zoek naar fastfood medewerkers of bezorgers.

Je komt te werken in leuk en hecht team en werkt minimaal één doordeweekse avond en eens in de twee weken op zaterdagavond!

Voorbeelden

Snacken doe je bij Snack-Plaza!