Flevopenningen 2024

Op vrijdag 7 juni 2024 was het zover: de Flevopenningen werden uitgereikt. Dit jaar vond het evenement plaats in Zeewolde, dat tevens hun 40-jarig bestaan viert. Ter gelegenheid hiervan organiseerde Stichting Flevopenningen, in nauwe samenwerking met de gemeente Zeewolde, een groot ondernemersevent. Het Flevopenningen Gala, dat ongeveer 500 gasten verwelkomde, werd gehouden in de grote feesttent op het evenemententerrein van Zeewolde. Voor dit mooie evenement mochten wij de catering verzorgen, wat een centrale rol speelde in het succes van deze dag.

Rond 16:30 uur stond de gastcrew klaar bij de garderobe om de eerste gasten te verwelkomen. Met stralende glimlachen en een professioneel welkom voelde iedereen zich direct thuis. Bij binnenkomst werd iedereen getrakteerd op een verfrissend drankje en een heerlijke amuse om de toon voor de avond te zetten.

Onze gastcrew en het bedieningsteam begeleidden de gasten vervolgens naar hun tafels, waar ons vriendelijke personeel zich voorstelde. Terwijl de gasten zich settelden, werd er achter de schermen hard gewerkt aan de laatste voorbereidingen voor het eerste gerecht, zodat de avond vlekkeloos van start kon gaan.

De gasten werden verwelkomd door de burgemeester en Diana Matroos. Daarna werd het avondprogramma aangekondigd. De avond zat vol met interessante gastsprekers en entertainment, waaronder Victor Mids, de illusionist en (niet-praktiserend) arts. Met zijn unieke mix van illusie en wetenschap behandelde hij thema’s als beïnvloeding, samenwerken, neuromarketing en communicatie op een boeiende manier.

De gasten genoten van de inspirerende gesprekken en presentaties, en konden vragen stellen aan de sprekers. Tijdens deze sessies serveerde ons personeel een heerlijk diner, waar iedereen van kon genieten.

Na het officiële gedeelte was er volop gelegenheid om te netwerken. Met een drankje in de hand, werden nieuwe connecties gemaakt en bestaande banden versterkt. De ontspannen sfeer zorgde ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde en vrijuit kon praten.

De dag werd afgesloten met een gezamenlijke toost, waarbij alle gasten het glas hieven op een succesvolle dag vol waardevolle ontmoetingen en nieuwe inzichten. Vervolgens werd de avond voortgezet met een knallende afterparty, perfect verzorgd door DJ Marc Bakker, die ervoor zorgde dat de avond onvergetelijk eindigde.

Conclusie

Het Flevopenningen Gala 2024 was een groot succes. Dankzij de perfecte organisatie en de inzet van het hele team verliep alles vlekkeloos. Op naar de volgende editie!