Catering & business events

Jubileum

Van A tot Z geregeld

7

Bedrijfsjubileum vieren

Heeft jouw bedrijf binnenkort een jubileum? Of het bedrijf nou 10, 25 of 125 jaar bestaat, mijlpalen zijn er om te vieren! Willem de Boer is jouw partner voor het organiseren van een bedrijfsjubileum. Wij zorgen ervoor dat jouw personeel en andere gasten, zoals klanten en leveranciers, in de watten worden gelegd. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, van catering tot entertainment. Zo zorgen we samen met jou voor een onvergetelijk feest.  

Jubileumfeest organiseren

Een jubileum vier je hoogstens eens in de 5 jaar. Zo’n bijzonder moment vraagt om een uniek feest. Willem de Boer helpt je met de organisatie en uitvoering. Wij hebben jaren ervaring met het organiseren van jubileumfeesten en hebben allerlei ideeën om van jouw jubileum een knalfuif te maken. Maar voordat we beginnen met partyplannen, willen we natuurlijk eerst jouw wensen horen. We zijn bijvoorbeeld benieuwd naar jouw ideeën rondom de feestlocatie, thema, catering, activiteiten en het aantal gasten. Onze planners zullen direct met je meedenken en kunnen vrijblijvend een offerte opstellen.

Benieuwd hoe wij van jouw jubileum een waardevol event kunnen maken? Neem dan contact op en plan vrijblijvend een persoonlijk gesprek in.

Catering voor jubileum

Een jubileumfeest is natuurlijk niet compleet zonder lekkere hapjes en drankjes. De catering voor jouw event kun je met een gerust hart overlaten aan Willem de Boer. Wij hebben namelijk al meer dan 40 jaar ervaring met cateren. Vanaf het eerste contactmoment willen we jou ontzorgen en ondersteunen. We bedenken hoe we met hapjes en drankjes jouw jubileumfeest nog beter kunnen maken en treffen de nodige voorbereiding. Op de dag zelf zorgen we dat elk detail klopt en dat de verwachtingen van jouw gasten overtroffen worden.

Voor de catering is er heel veel mogelijk. Denk aan gebak in stijl van jouw bedrijf, chique champagnetorens, luxe borrelplanken en verrukkelijke buffetten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Voorbeelden

Alles voor een onvergetelijk jubileumfeest.

Neem contact op met onze experts.

Projectmanagers

Projectmanagers: sales@willemdeboer.nl

Salesmanager

Jantina de Boer: jantina@willemdeboer.nl

Accountmanager

Nicole Priem: nicole@willemdeboer.nl

Contact

Wil je een uniek jubileumfeest organiseren? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Bedrijfsjubileum