Catering & business events

Jouw ultieme
feestlocatie

De locatie voor ieder evenement

7

Feest met een verhaal

Stap binnen bij De Koningshof waar vieringen worden omgezet in onvergetelijke momenten. Onze sfeervolle ruimtes zorgen voor een bijzonder samenkomen. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bruiloft, jubileum of bedrijfsevenement, wij nemen graag alle zorgen rondom de organisatie uit handen. Zo kun jij, samen met je gasten, genieten en ontspannen tijdens het feest.

Een viering is uiteindelijk meer dan een bijeenkomst. Het is een ervaring, een verhaal dat verteld moet worden. Daar kan Willem de Boer jou bij helpen! Benieuwd naar onze ideeën? Neem dan contact op en plan een persoonlijk gesprek in.

bruiloft

Welkom bij de Koningshof!

Culinaire verfijning

Een manier om het verhaal van jouw viering te vertellen, is met eten. Onze koks maken elk menu uniek. Zij creëren menu’s die niet alleen verrukkelijk zijn, maar ook aansluiten op de sfeer van je evenement. Of je nu kiest voor een verfijnd diner, een buffet met internationale smaken of een informele cocktailreceptie, wij zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Perfecte ruimte voor elk event

De Koningshof beschikt over 7 ruimtes, verschillend in capaciteit. Of je nu een intiem feest voor familie en vrienden organiseert of een grootschalig evenement plant, onze diverse ruimtes kunnen aan al je wensen voldoen. Van stijlvolle zalen tot gezellige lounges, elke ruimte is ontworpen om de perfecte setting te bieden voor jouw gelegenheid. We hebben verschillende meubels en decoraties in ons beheer, dus we kunnen elke ruimte naar jouw smaak aankleden en inrichten.

Ideale locatie

feestlocatie

Feest vieren in De Koningshof?

Bekijk De Koningshof en de veelzijdigheid van onze locatie tijdens een persoonlijke rondleiding. Ontdek in een kennismakingsgesprek hoe wij jouw visie tot leven kunnen brengen en van jouw feest een unieke ervaring maken!

Voorbeelden

De perfecte locatie voor jouw feest of bruiloft.

Neem contact op met onze experts.

Projectmanagers

Projectmanagers: sales@dekoningshof.com

Salesmanager

Jantina de Boer: jantina@willemdeboer.nl

Contact

Wil jij jouw bruiloft of feest vieren in De Koningshof? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Feest- & trouwlocatie