Willem de Boer

CuliSteam
7

CuliSteam

Dankzij CuliSteam wordt gezond eten in ziekenhuizen en klinieken eenvoudig! We hebben een slimme aanpak bedacht met superverse maaltijden in combinatie met een handige verpakking.

Met dit concept kun je op elk moment van de dag een heerlijke en gezonde maaltijden aanbieden. De stoommaaltijd wordt vers bereid met behulp van verhitten. Door de geavanceerde stoomverpakking wordt de maaltijd in slechts 4 tot 6 minuten gaar gestoomd. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verse ingrediënten, hierdoor blijven de vitamines behouden en kan een smakelijke maaltijd in een handomdraai worden bereid. Serveer de maaltijd vervolgens eenvoudig op een porseleinen bord voor een mooie presentatie.

Gezond én lekker

Gevarieerd aanbod

We hebben maar liefst 100 verschillende maaltijden, variërend van à la carte dagmenu’s tot kindermenu’s. Afhankelijk van het seizoen veranderen we de menucyclus, zodat er altijd iets passends is, of het nu zomer, herfst, winter of lente is.

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig én lekker!

Voorbeelden

Onze experts.

Lonneke Keuchenius

Lonneke Keuchenius

Diëtiste

kwaliteit@willemdeboer.nl

Erwin Stroo

Erwin Stroo

Product Developer

erwin@culicare.nl

Henk de Boer

Henk de Boer

Commercieel Directeur

henk@willemdeboer.nl

Wilfred Overeem

Wilfred Overeem

Bedrijfsleider CuliCare

wilfred@culicare.nl

Waarde creëren voor de zorg met lekker eten en drinken.

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

CuliSteam