Willem de Boer

Private label

Private label fabrikant

7

Betrouwbare partner voor jouw huismerk

Zoek jij een betrouwbare partner die onder jouw naam een fantastische maaltijd kan produceren of samenstellen? CuliCare staat voor je klaar en zorgt ervoor dat jij makkelijk opschaalt. Door jarenlange ervaring weten wij hoe we een heerlijke, verse maaltijd van hoge kwaliteit moeten bereiden.

Om alles goed te laten verlopen, heb je bij CuliCare een vast contactpersoon om mee te schakelen. Hij of zij kan jouw vragen rondom de processen beantwoorden en met je meedenken over je product, verpakking en andere mogelijkheden. Hierdoor kunnen wij een korte time-to-market garanderen.

Op basis van jullie recept, een bestaand recept van ons of een door ons samen ontwikkeld gerecht produceren wij een maaltijd waar jullie succes mee kunnen behalen. De focus ligt op smaak, beleving en gemak. Dankzij onze strak georganiseerde interne processen zorgen wij voor een constante hoogstaande kwaliteit, verse maaltijden en gemak voor de consument. CuliCare zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

tot in de puntjes geregeld

Productontwikkeling

Onder leiding van Erwin Stroo werkt het ontwikkelteam van CuliCare samen met zusterbedrijf Willem de Boer Food & Events. Ook hier worden veel cateringconcepten en recepturen voor maaltijdcomponenten ontwikkeld. CuliCare heeft een zeer evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding en werkt met open calculaties. We staan bekend om onze betrokken, slagvaardige en prestatiegerichte wijze waarop CuliCare met haar partners samenwerkt.

Goed verpakt

Ook op het gebied van verpakkingen kunnen wij ondersteunen. Duurzaamheid, versheid en gemak spelen een belangrijke rol. Wij zorgen voor een aantrekkelijke presentatie, waardoor de consument het product graag koopt. Maar het product moet ook gemakkelijk op te warmen en te nuttigen zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat we op de hoogte zijn van nieuwe verpakkingstrends.

Kwaliteitsdienst

De kwaliteitsdienst houdt zich bezig met met de constante controle van kwaliteit op de werkvloer in het productiecentrum. Dit doen we door de verschillende parameters in ons productieproces te monitoren. We voeren microbiologisch onderzoeken uit van grondstoffen en maaltijden en analyseren en onderzoeken afwijkingen. De kwaliteitsdienst ondersteunt bij de ingangscontrole, is aanwezig bij maaltijdkeuringen en is verantwoordelijk voor het vrijgaveproces van de geproduceerde maaltijden.

Daarnaast nemen wij deel aan diverse programma’s voor duurzaamheid en voedselveiligheid en zijn we FSSC 22000 gecertificeerd. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van jouw product garanderen.

Voorbeelden

Onze experts.

Lonneke Keuchenius

Lonneke Keuchenius

Diëtiste

kwaliteit@willemdeboer.nl

Erwin Stroo

Erwin Stroo

Product Developer

erwin@culicare.nl

Henk de Boer

Henk de Boer

Commercieel Directeur

henk@willemdeboer.nl

Wilfred Overeem

Wilfred Overeem

Bedrijfsleider CuliCare

wilfred@culicare.nl

De beste kwaliteit voor jouw merk.

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Private label (retail)