#Willem de Boer

We houden van
een eerlijk verhaal.
Eerlijk is heerlijk.

Succesverhalen beginnen altijd klein, ook die van ons. In een keukentje in de schuur, waar dromen ongestoord konden stromen, wist Willem de Boer het ineens helemaal zeker: dit smaakt naar meer!

#Wijzijnwillem

7

Eerlijk is heerlijk,
#Wijzijnwillem

Creativiteit is nog steeds de motor van alles wat we doen. We denken in oplossingen, schakelen snel. Bewust sturen op vakmanschap en kwaliteit houdt ons succesvol op koers. Zo rollen we van het ene avontuur in het andere. Van ambacht naar innovatie. En altijd met de blik vooruit.

Klanten geven we voorrang. Gastvrijheid gaat voor alles. Met onze culinaire catering, foodservice, -retail, evenementen en concepten willen we ieders verwachting overtreffen. Laten zien dat de passie er vanaf spat. Van ons mag je altijd meer verwachten!

Nog meer smaak, nog meer kwaliteit en nog meer duurzame innovatie.

Wat wil je nog meer?

Groeten Henk en René

Samen voor succes

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We staan naast onze klanten tijdens, voor en na hun opdracht of aanvraag. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat de ontwikkeling van jouw maaltijd, product of event soepel verloopt. Van ons geen wollige verhalen. Wij geloven in een transparante communicatie, een duidelijk voorstel en een oplossingsgerichte aanpak. Dit resulteert in langdurige en betrouwbare samenwerkingen waar wij trots op zijn.

Het leven mag je vieren

Dit smaakt naar meer

Wij willen onze opdrachtgevers écht verrassen. Niet alleen met heerlijk eten maar ook met onze dienstverlening. Wij willen dat iedereen hier de deur uitgaat met hetzelfde gevoel; dit smaakt naar meer! Daarom zijn wij als cateraar altijd in ontwikkeling. Over smaakt valt uiteindelijk niet te twisten en niets is zo veranderlijk als de mens. De branche waar wij ons in bevinden is altijd in beweging. Wij zorgen ervoor dat we op de hoogte zijn van de laatste foodtrends. Zo zorgen wij ervoor dat wij onze opdrachtgevers begrijpen en op de juiste manier kunnen begeleiden tijdens hun proces.

Gastvrijheid gaat voor alles

Verjaardagen, jubilea, babyborrels of familiebijeenkomsten; jullie voelen je helemaal ‘de koning of koningin’ in onze feestlocatie! Het leven mag je vieren en dat doe je natuurlijk het liefst met al je geliefden om je heen. In onze partycentrum kun je terecht voor elk feest. Een feestavond in 1 van onze gezellige zalen of een intiem luxe diner, alles is mogelijk in De Koningshof!

feestlocatie
Het leven mag je vieren

Blogs van Willem de Boer

Masterclass IDDSI

Masterclass IDDSI

De wereld van IDDSI, masterclass van Eric-Jan Wissink | De Smaakman Bij ouderdom, neurologische problemen, medicijngebruik, conditionele problemen of een ander oorzaak, kunnen kauw- en slikproblemen...

Lees meer
Moederdag Bingo – 11 mei 2024

Moederdag Bingo – 11 mei 2024

Op 11 mei organiseren we een geweldige Moederdag bingo in de Koningshof mét fantastische prijzen! We starten de avond om 18:30 met een heerlijk welkomstdrankje, daarna spelen we 5 rondes bingo met...

Lees meer

Van ons mag je altijd meer verwachten.

Jaap de MoorJaap de Moor
18:32 03 Nov 23
Jacco SmitJacco Smit
09:10 18 Aug 23
Vriendelijk
Peter van der VeldtPeter van der Veldt
08:12 31 Jul 23
Martin VeldmanMartin Veldman
23:52 22 May 23
Mooie schone voedsel en verse en vriesgekoelde cellen voor Catering evenement en groote zorg, instellingen,Ook dagverse kant en klaar maaltijden verpakt en bozorging daar van!!! Willem De Boer!
Joop KuipersJoop Kuipers
15:06 30 Dec 21
De fruitsalade geproefd. Fantastisch lekker. Salades zien er fantastisch mooi uit.we gaan van deze toppers van de Boer genieten, dat is al zeker.
Cees WesteraCees Westera
10:18 21 Jun 19
Leuke aankleding, meedenken, alleen maar positieve reacties. De snackwand was meer dan geweldig. Speciale dank aan Jannes.
Marianne BackxMarianne Backx
06:43 05 Jun 19
Een zeer geslaagd tuinfeest, dankzij de goede producten en goede dienstverlening van Willem de Boer: van te voren met je meedenken, producten die zeer smakelijk en van hoge kwaliteit zijn en afspraken goed nakomen. En een vriendelijke benadering door iedereen met wie je contact hebt. Top!
Geertje BakkerGeertje Bakker
18:32 22 Oct 17
De hapjes voor mijn verjaardag waren ontzettend lekker en zagen er heel leuk uit de koks heel erg bedankt
js_loader

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Over ons