Catering & business events

Feestelijke opening

Maak je opening onvergetelijk

7

Voor een goede eerste indruk

Open jij binnenkort een bedrijf of een nieuwe locatie? Dat moet natuurlijk gevierd worden met een feestelijke opening! Zo’n opening is niet alleen een leuk moment, maar ook hét moment om een goede eerste indruk te maken. Willem de Boer helpt je graag om jouw opening of evenement onvergetelijk en spectaculair te maken voor jou, je team, klanten, leveranciers en alle andere betrokkenen.

Wil jij ook de start van iets nieuws markeren met een feestelijke opening? Wij kunnen je volledig ondersteunen, met een gastvrij ontvangst, fantastische catering, een locatie of personeel en de aankleding van een locatie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Aankleding locatie

Bij een grote opening moet de locatie er feestelijk uitzien. Daarnaast moet de aankleding er representatief uitzien voor jouw bedrijf. Dit is iets waar Willem de Boer al jaren ervaring mee heeft. We weten precies wat er geregeld moet worden om een wow-factor te creëren.

Wij kunnen alles regelen wat je nodig hebt om jouw nieuwe pand of event feestelijk te open. Denk aan prachtige decoraties, verschillend meubilair, audiovisuele apparatuur, verlichting en podia. We vervoeren alles met onze eigen vrachtwagens en kunnen personeel leveren om te helpen met de op- en afbouw. Zo ontzorgen wij jou volledig.

Feestelijke hapjes en drankjes

Een lekker hapje en drankje mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens dit heugelijke moment. Wij maken met onze catering elk feestje compleet. Op talloze manieren kunnen wij jouw gasten culinair verwennen, passend bij jouw opening. Wat dacht je van heerlijke gebakjes met jouw logo erop of feestelijk aangeklede statafels met verrukkelijke borrelhapjes? Of maak je van jouw opening een waar spektakel met een champagnetoren?

Onze medewerkers zijn echte gastheren en -vrouwen en dragen bij aan een goede en professionele indruk van jouw bedrijf. Zij zullen er tijdens het evenement op toezien dat jouw gasten in de watten gelegd worden en dat het hen aan niets ontbreekt. Hierdoor zullen bezoekers met een positief gevoel terugkijken op de opening en denken aan jouw bedrijf.

Catering op maat

Voorbeelden

Alles voor een onvergetelijke opening!

Neem contact op met onze experts.

Projectmanagers

Projectmanagers: sales@willemdeboer.nl

Salesmanager

Jantina de Boer: jantina@willemdeboer.nl

Accountmanager

Nicole Priem: nicole@willemdeboer.nl

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan jouw gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Feestelijke opening