Catering & business events

Catering aan huis

Makkelijk én lekker

7

Gemak bij jou thuis

Ga jij liever de deur niet uit, maar wil je ook geen uren in de keuken staan om wat lekkers voor je gasten te maken? Kies dan voor onze cateringservice aan huis. Zo heb jij tijd om met je vrienden en familie bij te praten en te ontspannen tijdens jouw verjaardag, jubileum of andere viering. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om jouw gasten te verwennen met heerlijk eten zonder dat jij je druk hoeft te maken over de bereiding en presentatie.

Heerlijk eten zonder gedoe!

Voordelen van onze catering

  • Culinaire creatieve creaties

Geniet samen met je gasten van hoogwaardig eten zonder zelf uren in de keuken te staan.

  • Professionele catering van bezorgen tot afwas

Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het menu, de bereiding en de presentatie uit handen.

  • Maatwerk voor een unieke ervaring

Wij kunnen rekening houden met dieetbeperkingen of specifieke voorkeuren van jou en je gasten, waardoor fooditems een persoonlijk tintje krijgen.

  • Diversiteit aan opties in menukeuze.

Een buffet, een sit-down diner of hapjes en fingerfood? Wij passen ons aan jouw wensen en het type evenement dat je organiseert.

  • Unieke sfeerbeleving

Wij beheren diverse decoratieve materialen en meubelsets die bijdragen aan de algehele sfeer ervaring van jouw evenement.

Bespaar tijd met catering aan huis

Geniet volop van de gelegenheid en richt je op de interactie met je gasten. Door onze service in te schakelen, krijg je niet alleen heerlijk eten maar ook de zekerheid dat de culinaire aspecten van je evenement in ervaren handen zijn. Wij creëren een feest voor je gasten en tegelijkertijd de gelegenheid voor jou om zelf te genieten van het moment. Wij gaan graag met je in gesprek om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Voorbeelden

Laat je ontzorgen met catering aan huis!

Neem contact op met onze experts.

Projectmanagers

Projectmanagers: sales@willemdeboer.nl

Accountmanager

Nicole Priem: nicole@willemdeboer.nl

Salesmanager

Jantina de Boer: jantina@willemdeboer.nl

Contact

Wil jij catering aan huis? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Catering aan huis