Willem de Boer

Retail specials

Ontdek onze specials

7

De specials van CuliCare

CuliCare onderscheidt zich als foodleverancier met specials. Specials bereiden wij op klantreceptuur volgens specifieke, soms complexe eisen. Klanten die specials door ons laten maken, vinden een intensief traject plezierig met een groot wederzijds vertrouwen dat gericht is op een exclusieve en succesvolle samenwerking. 

We vertellen je op deze pagina graag meer over een aantal specials die wij voor klanten hebben ontwikkeld. Wil je zelf een bijzonder en lekker product laten ontwikkelen voor de retail? Neem dan gerust contact met ons op.

Gezond én lekker

Heerlijke voorgerechten
voor de feestdagen

Een toonaangevende garnalenleverancier en retailer heeft ons gevraagd om invulling te geven aan het feestdagenassortiment. We kozen voor het just-in-time assembleren van Hollandse garnalencocktails en rivierkreeftcocktails in glaasjes. Dit gebeurde zowel machinaal als ambachtelijk. Koks garneerden het product af op de inpaklijn en de assemblagemedewerkers verpakten de geproduceerde glaasjes in sleeves. Ook logistiek leverden we een hoogstaand staaltje vakmanschap: ’s avonds geproduceerd, ’s nachts bezorgd, ’s morgens in het koelschap van de supermarkt. 

Complete producten en
maaltijdcomponenten

We ontwikkelen en assembleren niet alleen complete gerechten, maar we kunnen ook een klein onderdeel van een product verzorgen. Zo produceren we voor een foodserviceklant duxelle, een koelvers product. Het verpakte bakje met duxelle wordt toegevoegd aan de verpakking van beef wellington. De consument doet thuis de rest.

Met zorg verpakt

Verse groente- en fruitspreads

CuliCare bedacht 9 groente- en fruitspreads: Een innovatief product op het gebied van easy, vega en verrassend. Met dit nieuwe versproduct wordt gezonder en gevarieerd eten gestimuleerd. De fruitspreads zijn ideaal te combineren met kwark- en yoghurtproducten. De spreads worden vervaardigd zonder verhitting en bevatten geen suiker, geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Wil jij ook een lekker en gezond product laten ontwikkelen voor bij jou in de schappen? CuliCare werkt graag met jou samen! Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.

Voorbeelden

Onze experts.

Lonneke Keuchenius

Lonneke Keuchenius

Diëtiste

kwaliteit@willemdeboer.nl

Erwin Stroo

Erwin Stroo

Product Developer

erwin@culicare.nl

Henk de Boer

Henk de Boer

Commercieel Directeur

henk@willemdeboer.nl

Wilfred Overeem

Wilfred Overeem

Bedrijfsleider CuliCare

wilfred@culicare.nl

Maak eten bijzonder met onze specials.

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Retail specials