Catering & business events

Personeelsfeest

Van A tot Z geregeld

7

Personeelsfeest organiseren

Personeelsfeesten zijn een van de meest geliefde activiteiten binnen bedrijven. Of het nu gaat om een jubileumviering of een blijk van waardering voor het personeel, het organiseren van een onvergetelijk personeelsfeest zal bij werknemers altijd in goede aarde vallen!

Willem de Boer helpt jou graag met het organiseren van een mooi bedrijfsfeest. Kom je gezellig feest vieren bij ons in De Koningshof of mogen wij de catering en aankleding bij jou op locatie verzorgen? Alles kan! We willen dat het evenement perfect past bij jouw visie: van de versiering tot het eten en drinken. Daarom horen graag wat jouw wensen zijn. Neem hiervoor gerust contact met ons op en laat een offerte op maat maken.

Themafeest

Themafeesten worden steeds populairder. Denk bijvoorbeeld aan een feest in het thema van de jaren 80, Las Vegas of piraten. Maar bij het organiseren van een zo’n feest komt veel kijken, want welk thema kies je en hoe zorg je ervoor dat het thema echt tot leven komt? Dat is waar Willem de Boer kan helpen.

Wij zijn gek op het organiseren van gethematiseerde personeelsfeesten. Onze planners zitten vol met ideeën over thema’s en hoe ze deze door kunnen voeren in de aankleding, hapjes, drankjes en activiteiten. Zelfs de kleinste details worden uitgedacht. Welk thema je ook kiest, wij zorgen ervoor dat jouw personeelsfeest een fantastische ervaring wordt!

Wil jij een uniek themafeest organiseren? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op, zodat we jouw wensen kunnen bespreken.

Personeelsfeest vieren in
De Koningshof

Wil jij je personeelsfeest op een externe locatie vieren? Onze prachtige, multifunctionele evenementenlocatie De Koningshof biedt met haar 7 zalen en 2 terrassen onbeperkte mogelijkheden. Het is één van de weinige locaties in Flevoland die groepen van ± 300 personen in 1 ruimte kan ontvangen, dus grote bedrijfsfeesten zijn geen enkel probleem. Uiteraard zorgen we ervoor dat de aankleding en inrichting van de locatie helemaal passen bij jouw event.

In De Koningshof zal het jou en je gasten aan niets ontbreken. Bij binnenkomst worden jullie ontvangen door ons vriendelijke personeel en naar de juiste zaal geleidt. Daar geniet je samen met je collega’s van een welkomstdrankje en lekkere borrelhapjes. Terwijl jullie gezellig kletsen en deelnemen aan een aantal leuke activiteiten, zetten wij een heerlijk buffet voor jullie klaar. Na het eten verandert de setting en wordt de dansvloer geopend. De voetjes gaan massaal van de vloer en iedereen heeft het naar zijn zin. Aan het einde van de avond wordt iedereen naar het terras geroepen, waar het personeelsfeest wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. Het is een avond waar jouw personeel nog lang aan terug zal denken!

Dit is slechts een voorbeeld van hoe Willem de Boer en De Koningshof jouw bedrijfsfeest bijzonder kunnen maken. In een persoonlijk gesprek geven we je graag meer ideeën en bedenken we een uniek concept voor jouw evenement.

Ideale locatie

Voorbeelden

Alles voor een onvergetelijk personeelsfeest.

Neem contact op met onze experts.

Projectmanagers

Projectmanagers: sales@willemdeboer.nl

Salesmanager

Jantina de Boer: jantina@willemdeboer.nl

Accountmanager

Nicole Priem: nicole@willemdeboer.nl

Contact

Wil je een onvergetelijk personeelsfeest organiseren? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Personeelsfeest