Eqraft is bekend om zijn innovatieve ontwerpen van verwerkingslijnen en fabrieken in de aardappel- en uienindustrie. Recentelijk vierden zij het eerste lustrum na het faillissement en openden ze de deuren van hun nieuwe pand in Emmeloord. Het was een feest vol kleur, visie en een vleugje geel.

Eqraft wilde graag meer dan een standaard jubileum en pandopening. Ze wilden impact maken en daarom vertrouwden ze op onze expertise. Het idee was om twee open dagen te organiseren, de eerste voor medewerkers met familieleden en de tweede voor leveranciers en klanten. Dit alles in het teken van innovatie met hun huisstijl kleur als leidraad.

Als evenementenbedrijf hebben wij Eqraft mogen helpen bij het organiseren van een onvergetelijk jubileum en een succesvolle pandopening. Wij namen actief werk uit handen door het bedenken van het concept, het regelen van de officiële opening, het verzorgen van heerlijk eten, geweldig entertainment en het leveren van passend meubilair in hun huisstijl kleur. De grote tentpaviljoen van 20×35 meter hebben wij laten koppelen aan het pand van Eqraft. Zo konden de gasten van de evenementenlocatie meteen door naar de Assemblagehal voor een rondleiding. Wij zorgden voor een strakke planning zodat zij zich konden bezighouden met andere zaken. Van beide kanten werd de samenwerking als zeer prettige ervaren.

Directie: 100% in dik gedrukte letters ‘goed georganiseerd’

Beide open dagen waren een groot succes, wij overtroffen de verwachtingen! Ons team bewees dat goede (interne) communicatie en flexibiliteit de sleutel zijn tot een geslaagd evenement.