Willem de Boer

De Koningshof
Party & Events

De locatie voor ieder evenement

7

De Koningshof is de uitstekende keuze voor een receptie, jubileum of verjaardag.

Elke bijzondere mijlpaal mag gevierd worden. De Koningshof heeft jarenlange ervaring en is ook voor een receptie, jubileum of verjaardag een uitstekende keuze. Veel is mogelijk, van eenvoudige catering met koffie en gebak tot bijzondere food stands en luxe fingerfood. We horen graag wat jouw wensen zijn. Ook als je het feest eenvoudig en ingetogen wilt houden, ben je samen met jouw gasten bij ons van harte welkom.

Welkom bij de Koningshof!

De ultieme locatie voor jouw zakelijke event

Op zoek naar een representatieve locatie voor jouw congres, conferentie, vergadering of personeelsfeest? De Koningshof heeft alles in huis om jouw zakelijke event tot een succes te maken, waaronder een diversiteit in zalen, verschillend in capaciteit en faciliteiten.

Voor congressen en conferenties zijn er twee grote zalen met podia aanwezig. Voor vergaderingen, seminars en kleinschalige zakelijke bijeenkomsten biedt de locatie een aantal kleinere zalen. Draadloos internet, regelbare verlichting, airconditioning en audiovisuele apparatuur zijn standaard faciliteiten en garanderen een succesvol en professioneel evenement.

Centrale locatie

Vanwege haar centrale ligging en hoog niveau van gastheerschap, is De Koningshof bij uitstek geschikt voor zakelijke evenementen met een nationaal karakter. Wij beseffen als geen ander het belang van een perfecte organisatie en professionele uitstraling. De organisatie van jouw evenement is daarom bij De Koningshof in uitstekende handen. De locatie beschikt over gratis eigen parkeergelegenheid.

Ideale locatie

De Koningshof culinair

Op culinair gebied biedt De Koningshof in samenwerking met zusterbedrijf Willem de Boer Food & Events de perfecte omlijsting van jouw evenement. Er is veel mogelijk in de samenwerking met deze cateraar, van culinaire finger food tot een luxe walking dinner of food stand tot koffietafel of lunch. Een bijzondere culinaire ervaring is gegarandeerd, of je nu kiest voor een luxe of een meer basic invulling.

Voorbeelden

Feest vier je in De Koningshof!

Saeid KeshavarzSaeid Keshavarz
20:02 04 Jan 24
Super goed 👏👏
joop willemsenjoop willemsen
12:28 01 Jan 24
agnieszka jozwickaagnieszka jozwicka
16:04 21 Dec 23
Fam. A.J. GroenFam. A.J. Groen
07:08 22 Nov 23
Sfeervol, voortreffelijk 4-gangen diner en zeer vriendelijk personeel, kort weg TOP
Martin VeldmanMartin Veldman
17:01 19 Dec 22
Feest 20 jarig jubeleum van Concern voor werk was een top avond!
Barend J BaarssenBarend J Baarssen
09:21 18 Jun 19
Wij hebben ons 12,5 jarige huwelijks jubileum gevierd. Door het gehele proces van voorbereiding zijn we heel professioneel begeleid. Er word heel goed met je meegedacht om het zo goed en leuk mogelijk te maken. Aanpassen van de zaal is geen probleem. Eten was lekker en overvloedig! Meer dan ik had verwacht. Bediening was goed geregeld. Tijdens de avond nog wat verzoekjes gevraagd en was geen probleem. Echt professioneel en flexibel. Wij hebben een top feestje gehad. Ook een hele goede prijs indicatie, geen verrassingen 🙂
js_loader

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

De Koningshof

Van concept naar uitvoering