De Ruyter Trucks,

Een naam die al een eeuw lang synoniem staat voor vakmanschap en traditie.

Het bedrijf dat begon als een bescheiden onderneming is inmiddels uitgegroeid tot een bekende speler in de branche onder leiding van de 4e generatie met Joop de Ruyter aan het stuur. Dit jaar vierde De Ruyter Trucks zijn 100 jarig bestaan. Een mijlpaal die zo bijzonder is dat er twee feestelijke dagen aan werden gewijd. Old timers, entertainment en foodtrucks versierden het terrein in Meerkerk. De opdracht was duidelijk; een feest die een onuitwisbare indruk achterliet op alle gasten. Samen met Joop creëerden we een onvergetelijk 100-jarig jubileumfeest. Het werd een eerbetoon aan het verleden van het bedrijf, maar ook een warme bijeenkomst vol lachen, proosten en het vieren van de geweldige toekomst die voor ze ligt.

Een herinnering voor het leven

We begonnen met het plannen van een feestavond met foodtrucks, entertainment en een imposante grote tent waarin de geschiedenis van het bedrijf tot leven kwam. Ons gastvrije personeel zorgde ervoor dat het de gasten aan niets ontbrak. Een week later vond de open dag plaats waarbij alle klanten, relaties, familieleden en bewoners uit Meerkerk werden uitgenodigd. Er waren veel meer gasten dan verwacht maar dit werd allemaal perfect opgelost. Van begin tot einde mochten wij Joop volledig ontzorgen. Joop wilde een speciaal tintje toevoegen aan de open dag door miniatuurtrucks in de tent te laten rijden. Dit trok natuurlijk veel bekijks!

Joop; “We kijken terug op 2 onvergetelijke zaterdagen, we hebben wat los gemaakt in het dorp en de positieve reacties en complimentjes komen van alle kanten op ons af. Mede namens mijn familie en medewerkers wil ik jullie team hartelijk bedanken voor de perfecte organisatie en uitvoering van onze evenementen”.

Al met al een geweldig evenement en heel veel mooie complimenten die bij ons ook een blijvende indruk hebben achtergelaten! Bekijk hier de fantastische aftermovie: