Willem de Boer

Onze organisatie
& geschiedenis

Ontdek onze geschiedenis!

7

1980

De eerste bestelling

Willem de Boer bestaat al meer dan 40 jaar. In 1983 begon Willem als jonge ondernemer met het verkopen van ambachtelijke salades vanuit zijn schuurtje.

1990

Eigen evenementen locatie, cafetaria & keuken

Het bedrijf breidde zich al snel uit en er kwam steeds meer vraag naar de cateringservice. Wat begon met het meenemen van stoelen en tafels, resulteerde in 4 divisies; een eigen evenementen locatie, evenement catering, een lokaal populaire cafetaria en een modern productiecentrum voor zorg- en retailmaaltijden.

Een groep koks in de productiekeuken die voedsel bereiden, gekleed in witte kokskleding, zwarte schorten en blauwe haarnetjes en handschoenen. Ze zijn bezig met het vullen van deeg met een mengsel van groenten

2000

Foodservice voor zorg & welzijn

In 2004 ontstond er een samenwerking met de plaatselijke zorginstellingen. De tak groeide snel en inmiddels wordt er dagelijks in de productiekeuken van Willem de Boer verse maaltijden voor 4 grote ziekenhuizen en diverse zorginstellingen geproduceerd en geleverd.

2010

Directie

Willem heeft inmiddels het stokje overgedragen aan zijn broers Henk en René, beide al vanaf jonge leeftijd aanwezig in het bedrijf. Zij zijn nog steeds dagelijks te vinden op diverse locaties van Willem de Boer.

2023

Fuseren van 4 divisies

2023 stond in het teken van samenwerken en het delen van kennis en capaciteit. Door de succesvolle fusering van de verschillende catering divisies van Willem de Boer zijn onze krachten gebundeld en is onze marktpositie versterkt. Onze toegewijde teams, experts in hun eigen vakgebied, dragen met trots de normen en waarden van Willem de Boer uit.

Van ons mag je altijd meer verwachten!

2030

Visie en missie

Samen met onze klant werken wij dagelijks aan een verbetering in de Foodindustrie. Onze missie is om in 2030 geheel duurzaam te ondernemen. De eerste stappen zijn gezet in collectief energie delen, een duurzaam aanbod aanbieden aan onze klanten en de implementatie van duurzaamheid om voedselverspilling zo veel mogelijk te voorkomen.

Een groep koks in de productiekeuken die voedsel bereiden, gekleed in witte kokskleding, zwarte schorten en blauwe haarnetjes en handschoenen. Ze zijn bezig met het vullen van deeg met een mengsel van groenten

Care & Cure

Voor ziekenhuizen en zorginstellingen.

Een kleurrijke saladebowl gevuld met verschillende ingrediënten zoals rode biet, gegrilde wortelen, aardappelen, kikkererwten, hummus, fetakaas, granaatappelpitjes, groene bladeren, en specerijen, geserveerd in een ronde kom

Retail & private label

Je huismerk assortiment optimaliseren?

Een assortiment van verschillende verse groente- en fruitspreads in plastic bakjes, uitgestald op een witte houten ondergrond. De smaken zijn onder andere rode biet, bosvruchten, tropische, aardbei, pompoen, framboos, wortel, en koriander

Product op maat

Van product ontwikkeling naar productie.

Een kok, gekleed in een witte koksjas en zwarte schort, houdt een bord met een gerecht omhoog, bestaande uit een broodje gevuld met vlees en groentetoppings. De achtergrond is vaag, waardoor de focus op het gerecht ligt.

Catering & Events

Evenementlocatie, organisatie & catering.

Bruiloft & Feesten

Vier het samen met vrienden en familie.