Willem de Boer

Visie, missie en betrokkenheid

We houden van een eerlijk verhaal.
Eerlijk is heerlijk.

Succesverhalen beginnen altijd klein, ook die van ons. In een keukentje in de schuur, waar dromen ongestoord konden stromen, wist Willem de Boer het ineens helemaal zeker: dit smaakt naar meer!

Creativiteit is nog steeds de motor van alles wat we doen. We denken in oplossingen, schakelen snel. Bewust sturen op vakmanschap en kwaliteit houdt ons succesvol op koers. Zo rollen we van het ene avontuur in het andere. Van ambacht naar innovatie. En altijd met de blik vooruit.

Klanten geven we voorrang. Gastvrijheid gaat voor alles. Met onze culinaire catering, foodservice, -retail, evenementen en concepten willen we ieders verwachting overtreffen. Laten zien dat de passie er vanaf spat. Van ons mag je altijd meer verwachten!

Nog meer smaak, nog meer kwaliteit en nog meer duurzame innovatie.
Wat wil je nog meer?

Willem de Boer

Samen voor succes

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We staan naast onze klanten tijdens, voor en na hun opdracht of aanvraag. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat de ontwikkeling van jouw maaltijd, product of event soepel verloopt. Van ons geen wollige verhalen. Wij geloven in een transparante communicatie, een duidelijk voorstel en een oplossingsgerichte aanpak. Dit resulteert in langdurige en betrouwbare samenwerkingen waar wij trots op zijn.

Dit smaakt naar meer!

Wij willen onze opdrachtgevers écht verrassen. Niet alleen met heerlijk eten maar ook met onze dienstverlening. Wij willen dat iedereen hier de deur uitgaat met hetzelfde gevoel; dit smaakt naar meer! Daarom zijn wij als cateraar altijd in ontwikkeling. Over smaakt valt uiteindelijk niet te twisten en niets is zo veranderlijk als de mens. De branche waar wij ons in bevinden is altijd in beweging. Wij zorgen ervoor dat we op de hoogte zijn van de laatste foodtrends. Zo zorgen wij ervoor dat wij onze opdrachtgevers begrijpen en op de juiste manier kunnen begeleiden tijdens hun proces.

Willem de Boer

Gastvrijheid gaat voor alles

Onze mensen zijn echte experts in hun vakgebied. Van projectmanager tot afwasser, iedereen draagt onze merkbelofte; creativiteit, vakmanschap en kwaliteit. Onze mensen worden vanaf hun eerste werkdag begeleid in deze denkwijze en meegenomen in de wereld van Willem de Boer. Zo geloven wij in gastvrijheid voor onze gasten, klanten, opdrachtgevers en bezoekers. Maar ook in gastvrijheid voor onze mensen. Zij zijn de experts in onze onderneming.

Van ons mag je altijd meer verwachten