Willem de Boer

CuliMeal

Ontdek het concept

7

Lekker ziekenhuis eten op 6 momenten

Goed en regelmatig eten is bij ziekte erg belangrijk. Helaas hebben veel patiënten door hun ziekte of behandeling vaak weinig eetlust. Het idee achter CuliMeal is het plezier in eten weer terug te brengen. De beleving van de patiënt staat hierbij voorop. Door kleine, verrassende en mooi gepresenteerde gerechtjes aan te bieden op 6 momenten verdeeld over de dag wordt eten gestimuleerd. Door kleine porties aan te bieden, hebben patiënten minder moeite met eten in het ziekenhuis of de kliniek. Voeding is uiteindelijk zeer belangrijk om je weer fit te voelen. 

Gezond én lekker

Een momentje om te genieten

Door onze jarenlange ervaring in foodservice en hospitality zit gastvrijheid diep geworteld in onze organisatie. Onze culinaire standaard is hoog. Met innovatieve maaltijdconcepten willen we ieders verwachting overtreffen met als doel om van elk gerecht een genietmomentje te maken.

Samen met jou kijken wij naar het grotere geheel en bundelen onze krachten, met maatwerk als standaard. We gaan graag de uitdaging aan om heerlijke gerechten te ontwikkelen die afgestemd zijn op de behoefte van de gast, bezoeker of patiënt.

Beleef het in ons
Food Experience Centre

Met passie en creativiteit gaan wij elk proces aan. Wij ontwikkelen het lekkerste gerecht binnen de kaders die worden gesteld, passend bij de behoeften van de patiënt. Altijd vol van smaak en uitgebalanceerd.

Nieuwsgierig geworden naar onze genietmomentjes? Maak een afspraak voor een proeverij en bekijk, ruik, proef en beleef het in ons Food Experience Centre!

Ons Experience Centre

Voorbeelden

Onze experts.

Wilfred Overeem

Wilfred Overeem

Bedrijfsleider CuliCare

wilfred@culicare.nl

Saskia Hagen

Saskia Hagen

Teamleider Support CuliCare

saskia@culicare.nl

Erwin Stroo

Erwin Stroo

Product Developer

erwin@culicare.nl

Lonneke Keuchenius

Lonneke Keuchenius

Diëtiste

kwaliteit@willemdeboer.nl

Waarde creëren voor de zorg met lekker eten en drinken.

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

CuliMeal