Willem de Boer

Foodretail

Vernieuwende concepten voor de retail

7

CuliCare voor de retail

Wij zijn altijd met productontwikkeling bezig, bestaande concepten verbeteren en nieuwe behoeften en trends rondom voedsel uitwerken. Wij voorzien onze klanten in de foodretail van vernieuwende en onderscheidende maaltijdconcepten. Dit kan zijn door met minder zout te werken, verpakkingsmogelijkheden aan te passen of ervoor te zorgen dat een maaltijd langer vers blijft.

De verpakking en presentatie zijn essentieel voor een maaltijd. Het moet er smakelijk uitzien, hierdoor wordt een nieuwe maaltijd eerder geprobeerd. Want zeg nou zelf: iets waar het water je van in de mond loopt, wil jij toch ook proeven?

Wij denken graag mee en adviseren over de meest passende mogelijkheden. Ben je benieuwd? Kom dan eens langs in ons Food Experience Center en proef wat wij voor jou kunnen betekenen.

Onze duurzame ingrediënten

Wij gebruiken duurzame groenten, aardappels, vlees en vis voor onze producten. Onze producten komen veelal uit de regio. CuliCare is gevestigd in Emmeloord, hét centrum van de internationale aardappelmarkt. Hier halen wij vanzelfsprekend onze aardappelen vandaan. Een ander voorbeeld van onze duurzame kwaliteit is vis. De roots van ons bedrijf liggen op Urk, een wereldspeler op het gebied van vishandel. Wij kopen de vis dagelijks vers in. Zalm gekweekt in de Noorse Fjorden, kabeljauw gevangen rond IJsland en Noorwegen, garnalen gekweekt in Azië, scholfilet uit de eigen Noordzee. Die verse, duurzame kwaliteit proeven klanten terug in jouw producten.

Ontwikkelen is samenwerken

Onze experts leggen de lat hoog en ontwikkelen graag samen met jou die volgende hardloper. Onze product developer Erwin Stroo heeft jaren ervaring op het gebied van smaak en creativiteit. Maar een concept moet ook op (grote) schaal geproduceerd kunnen worden. Hoe zit het met de kwaliteit en hoe moet het verpakt en gepresenteerd worden? Onze experts kunnen deze vragen beantwoorden of voor je uitzoeken. Door de kracht en kennis van onze vakmensen te bundelen, ontwikkelen wij samen smaakvolle en succesvolle maaltijdconcepten.

Maak gerust een afspraak en ontdek in ons Food Experience Center wat wij voor jou kunnen betekenen.

Hoge kwaliteitseisen

Doordat we alles in eigen keuken doen, voldoen wij aan de hoogste kwaliteits- en hygiënenormen. CuliCare heeft de hele supply chain zelf in handen: wij kopen in, produceren en verpakken. Wij zijn FFSC22000 gecertificeerd en onze mensen, processen en producten voldoen aan de hoogste eisen van voedselveiligheid en kwaliteit.

Voorbeelden

Onze experts.

Lonneke Keuchenius

Lonneke Keuchenius

Diëtiste

kwaliteit@willemdeboer.nl

Erwin Stroo

Erwin Stroo

Product Developer

erwin@culicare.nl

Henk de Boer

Henk de Boer

Commercieel Directeur

henk@willemdeboer.nl

Wilfred Overeem

Wilfred Overeem

Bedrijfsleider CuliCare

wilfred@culicare.nl

Heerlijke maaltijden voor de retail.

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Foodretail