Catering & business events

Evenementenlocatie

De locatie voor ieder evenement

7

Perfecte locatie voor elk event

Zoek je een representatieve locatie voor jouw congres, conferentie, vergadering of personeelsfeest? Of ben je op zoek naar de perfecte locatie voor je bruiloft, jubileum of verjaardag? Onze evenementenlocatie De Koningshof heeft alles in huis om van jouw feest of zakelijke evenement een succes te maken!

Welkom bij de Koningshof!

De Koningshof

De Koningshof is de ideale evenementenlocatie voor talloze events. Er zijn twee grote zalen met elk een podium. Deze zalen zijn uiterst geschikt voor grotere evenementen, zoals een beurs, trouwfeest of bedrijfsfeest. Organiseer je een kleiner (zakelijk) event, bijvoorbeeld een vergadering? Dan ben je van harte welkom in een van de kleinere zalen van De Koningshof. Buiten is ook een heerlijk terras, perfect voor feesten in de zomer!

De aankleding van de locatie is volledig aan te passen aan jouw wensen. We hebben verschillend meubilair, dus we kunnen het interieur afstemmen op jouw smaak en het soort evenement. Wil jij een sit-down dinner organiseren of zie je een setting met statafels voor je, zodat je gasten gaan rondlopen en met elkaar gaan praten? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Congreslocatie

Ben je op zoek naar een luxe congreslocatie op een makkelijk te bereiken locatie? Dan is De Koningshof in Urk de aangewezen plek! Deze locatie heeft alles wat je nodig hebt om een professioneel congres te organiseren: twee grote zalen, meerdere kleine zalen, goede catering, internet, regelbare verlichting, airconditioning en audiovisuele apparatuur. Daarnaast is er een groot parkeerterrein aanwezig en er zijn meerdere hotels in de buurt om te overnachten. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een professioneel evenement.

Ideale locatie

Bedrijfsfeest vieren

Bedank jouw werknemers voor hun inzet met een gaaf bedrijfsfeest bij De Koningshof. Wij kunnen jouw bedrijfsfeest tot in de puntjes verzorgen. Van aankleding tot activiteit en catering. We bieden verschillende arrangementen en activiteiten om jou een leuke, onbezorgde dag te geven met je personeel.

Ideale trouw- en feestlocatie

Vier jullie speciale dag op koninklijke wijze in een van de zalen van De Koningshof. Begin bijvoorbeeld met een receptie op een van onze zonnige terrassen en geniet vervolgens van een verrukkelijk diner in een intieme setting. Daarna arriveren de avondgasten en kan jullie feest losbarsten in een van de grotere zalen. Terwijl jullie genieten van een fantastische avond met jullie gasten, zorgen wij ervoor dat alles perfect verloopt. We zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt en is voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes; alles geheel volgens jullie wens.

Ook andere bijzondere momenten vier je bij ons in De Koningshof. Denk aan een verjaardag, jubileum, babyshower of familiedag.

Catering

Het verzorgen van de catering voor een evenement vergt veel tijd en een goed organisatievermogen. Willem de Boer neemt deze taak graag uit jouw handen. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring met het verzorgen van de catering voor diverse evenementen. We weten hierdoor precies op welke details we moeten letten, van het menu tot aan het benodigde personeel.

Eventcatering van Willem de Boer is erg flexibel en er is veel mogelijk. Van luxe lunches in De Koningshof tot heerlijke hapjes op een externe locatie.

Voorbeelden

De perfecte locatie voor jouw evenement.

Neem contact op met onze experts.

Projectmanagers

Projectmanagers: sales@willemdeboer.nl

Salesmanager

Jantina de Boer: jantina@willemdeboer.nl

Accountmanager

Nicole Priem: nicole@willemdeboer.nl

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Evenementenlocatie