Willem de Boer

Food for care

Eten voor de zorg

7

Voeding voor welzijn en herstel

Wij geloven we in de kracht van voeding als essentieel onderdeel van gezondheid en welzijn. Onze benadering is ontworpen om te voorzien in de unieke voedingsbehoeften van individuen die extra zorg nodig hebben, zoals patiënten in ziekenhuizen, bewoners in verzorgingstehuizen of mensen met specifieke medische aandoeningen zoals kauw- en slikproblemen.

Gezond én lekker

Onze kernprincipes

  • Voedzame maaltijden op maat. Wij bieden voedzame maaltijden die zijn afgestemd op individuele behoeften, met de juiste balans van eiwitten, vitaminen en mineralen om het herstel te ondersteunen.
  • Persoonlijke aandacht. Begrijpen dat iedereen uniek is, houden we rekening met dieetwensen, allergieën en medische condities om een gepersonaliseerde benadering van voeding te bieden.
  • Smaakvolle presentatie. We geloven dat voedsel niet alleen voedzaam, maar ook smakelijk moet zijn. Onze maaltijden worden met zorg gepresenteerd om de eetlust te stimuleren.
  • Educatie en bewustwording. Wij delen kennis over het belang van voeding bij herstel en gezondheid, waardoor bewustwording wordt gecreëerd en een gezonde relatie met voedsel wordt bevorderd.

Hoe wij werken

Onze experts werken nauw samen met de zorgprofessionals van diverse zorginstellingen en ziekenhuizen. Zo zorgen we ervoor dat het dieetplan in lijn is met de medische behoeften van elke afdeling of patiënt.

Naast gezondheid hechten we waarde aan duurzaamheid. Onze keukens zijn gericht op het minimaliseren van impact op het milieu.

Bij ons gaat het verder dan voeding, het gaat om creëren van een omgeving waarin gezondheid en welzijn centraal staan.

Samen naar een gezondere toekomst!

Voorbeelden

Onze experts.

Lonneke Keuchenius

Lonneke Keuchenius

Diëtiste

kwaliteit@willemdeboer.nl

Erwin Stroo

Erwin Stroo

Product Developer

erwin@culicare.nl

Henk de Boer

Henk de Boer

Commercieel Directeur

henk@willemdeboer.nl

Wilfred Overeem

Wilfred Overeem

Bedrijfsleider CuliCare

wilfred@culicare.nl

Waarde creëren voor de zorg met lekker eten en drinken.

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Food for care