TKD Technische Kontakt Dagen 2023

8, 9 en 10 juni 2023 stonden in het teken van TKD oftewel; de Technische Kontakt Dagen. De beurs werd georganiseerd op een terrein van  118.000 m² in Almere Nobelhorst. Geïnteresseerden in de transport en grondverzet branche keken hier hun ogen uit.

Frits Kuipers, de gedreven organisator van de beurs zocht een partner die niet alleen ervaring en expertise kon bieden, maar ook creatief kon meedenken in mogelijkheden. Ons team stond klaar om Frits te helpen en te zorgen voor een vlekkeloze ervaring tijdens de beurs. Wij gebruikten onze ervaring van voorgaande edities als basis en gingen een stap verder door mee te denken aan vernieuwing in het cateringaanbod.  Wij namen alle zorgen voor de catering uit handen, waardoor Frits zich kon concentreren op andere belangrijke aspecten van het evenement.

Frits; “Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat, op naar de volgende editie!

Zowel de bezoekers als de standhouders hoefde het aan niets te ontbreken. De bezoekers konden kiezen uit een uitgebreid aanbod aan eten en drinken. De standhouders hadden de mogelijkheid om lunchboxen, hapjes en drankjes te bestellen. Wij zorgden ook voor een volledige aankleding en inrichting van de cateringtenten, waardoor de sfeer perfect aansloot bij de uitstraling van het evenement.
Voor de 8e keer op rij mochten wij de catering verzorgen voor zowel standhouders als bezoekers. Met in ons beheer het grote cateringplein, het exposantenrestaurant en de fonteinbar als echte eyecatcher. Met een bezoekers aantal van 20.000 kunnen wij zeker spreken over een geslaagde editie van TKD. Wij kijken ernaar uit om Frits en zijn team opnieuw te ondersteunen bij de volgende beurseditie.