75 jaar Machinefabriek van der Graaf

Van der Graaf, een vooraanstaande speler in industriële aandrijftechniek, heeft productievestigingen in Nederland, Canada en de Verenigde Staten. Met een netwerk van zorgvuldig geselecteerde importeurs, bedient het bedrijf klanten wereldwijd.

Toen het 75-jarig jubileum van het bedrijf naderde, besloten eigenaren Joop en Willy om het niet zomaar voorbij te laten gaan. “Kom maar met een invulling”, zeiden ze, en dat deden we met volle aandacht. In samenwerking met onze chef-kok werd een originele invulling voor het culinaire aanbod bedacht. Met food stands op verschillende plekken, een spetterde cocktailbar en ervaren personeel, lieten we niks aan het toeval over.

Wij namen alle zorgen uit handen. Willem de Boer toverde de loods om in een prachtige feestlocatie. Het entertainment mocht natuurlijk niet ontbreken, zo waren er onder andere een getalenteerde silhouetknipster, een humoristische karikaturist en een kunstzinnige eventpainter om het feest compleet te maken.

Joop en Willie: “We zijn 100% tevreden over het resultaat en de goede samenwerking, niks was te gek vanuit beide kanten. Tot over 25 jaar!”

Het feest was een groot succes en overtrof alle verwachtingen van Joop en Willie. Ze voelden zicht volledig ontzorgd vanaf het begin, waarbij ons team niet alleen het vertrouwen waarmaakte maar ook actief meedacht aan nieuwe ideeën. Fijn dat wij een onvergetelijke bijdrage mochten leveren aan het jubileumfeest van dit mooie familiebedrijf!