In het pittoreske dorp Groot Ammers, pal naast het bruisende Rotterdam, prijkt het familiebedrijf Den Hartog BV. Van een bescheiden start zijn ze uitgegroeid tot dé leverancier van motorbrandstoffen met een solide reputatie. Met trots kondigen ze aan dat de derde generatie nu aan het roer staat terwijl ze hun 75-jarig jubileum vieren.

Onze ontmoeting met dit prachtige bedrijf dateert van 25 jaar geleden, toen ze hun 50-jarig jubileum vierden. Nu, een kwart eeuw later, klopte de familie opnieuw aan voor een bijzonder verzoek: hun 75-jarig jubileum moest groots gevierd worden! En zo begon het avontuur van het plannen van een spectaculair evenement om deze mijlpaal in stijl te markeren.

Het jubileum zou plaatsvinden op het terrein van Den Hartog BV, waarbij wij een prachtige transparante tent mochten verzorgen. Wij namen alle zorgen uit handen, net als 25 jaar geleden. Lekker eten, verfrissende drankjes, en gastvrij personeel.

“De tent, de inrichting, het eten, het entertainment, het klopte allemaal! De goede communicatie en samenwerking met Willem de Boer maakte het plaatje compleet.

Op de havenlocatie was er een mogelijkheid om met RIB boten te varen en om een olietanker van binnen te bekijken. Uiteraard werd er ook op deze locatie aan de innerlijke mens gedacht door middel van heerlijke ijsjes en verse koffie van de barista.

Wij mochten een prachtig evenement verzorgen met een gigantische tent, sfeervolle versiering en entertainment waarover de gasten nog lang zouden napraten.