Willem de Boer

Foodtrends (retail)

Voedingstrends voor de retail

7

Foodtrends

Voeding is meer dan alleen brandstof voor ons lichaam; het is een bron van inspiratie, innovatie en presentatie. Duik met ons mee in de laatste trends en ontdek hoe de culinaire wereld altijd in beweging is en zich aanpast aan nieuwe smaken, texturen en concepten.

Bij het verkennen van foodtrends kijken we verder dan alleen smaakpapillen. We willen begrijpen hoe de voedselcultuur zich ontwikkeld, hoe het verbinding maakt met onze samenleving en hoe het de manier waarop we denken over eten beïnvloedt.

Gezond én lekker

Duurzaamheid, gezondheid en de groeiende rol van plantaardig voeding.

We delen inzichten over duurzaamheid, gezondheid en de groeiende rol van plantaardig voeding. Leer meer over de opkomst van lokale ingrediënten, ambachtelijke bereidingstechnieken en hoe de gastronomische wereld zich aanpast aan de steeds veranderende smaakvoorkeuren.

Wij omarmen diversiteit in smaak en streven ernaar om onze opdrachtgevers te inspireren om nieuwe culinaire avonturen te beleven. Dompel jezelf onder in de dynamische wereld van foodtrends en ontdek hoe voeding niet alleen voedzaam, maar ook een bron van creativiteit en verbinding kan zijn.

Welkom in de smaakvolle revolutie bij Willem de Boer!

Voorbeelden

De Combinatiehype

De Combinatiehype

De Combinatiehype In de altijd evoluerende wereld van foodtrends, is nu vooral de combinatiehype in opkomst. Een prachtig voorbeeld van deze smakelijke trend is de "Crompouce" - een verrassende...

Lees meer
Easy Food Hacks

Easy Food Hacks

Easy Food Hacks Op het internet staan een schat aan handige tips en trucs die ons leven vergemakkelijken. Deze zogenaamde "life hacks" zijn slimme strategieën en methoden die het dagelijks leven...

Lees meer
Duurzaamheid en Verpakkingsvrij

Duurzaamheid en Verpakkingsvrij

Duurzaamheid en verpakkingsvrij Het bewustzijn over klimaatproblemen en duurzaamheid is diep geworteld bij heel veel mensen in Nederland. Het bewustzijn rond milieubescherming en een duurzame...

Lees meer

Onze experts.

Lonneke Keuchenius

Lonneke Keuchenius

Diëtiste

kwaliteit@willemdeboer.nl

Erwin Stroo

Erwin Stroo

Product Developer

erwin@culicare.nl

Henk de Boer

Henk de Boer

Commercieel Directeur

henk@willemdeboer.nl

Wilfred Overeem

Wilfred Overeem

Bedrijfsleider CuliCare

wilfred@culicare.nl

Samen ontwikkelen we jouw nieuwe bestseller!

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Foodtrends (retail)