Willem de Boer

Totaalconcept

Culicare

7

Vers en gezond eten zonder centrale keuken? Het kan!

Hebben jullie het gevoel dat keukenpersoneel in een kookshow van 24 uur zit, jonglerend met potten en pannen? Willen jullie je liever bezighouden met kerntaken zoals medische zorg? Als cateraar voor het voedingsbeleid van een ziekenhuis geven wij ademruimte, zodat jullie team zich kan richten op waar ze het beste in zijn.

Eten is niet alleen brandstof: het is een essentieel onderdeel van het herstel en het welzijn van patiënten. Wij begrijpen dat elke hap telt, vooral in een ziekenhuisomgeving waar voeding afgestemd moet zijn op medische behoeften en specifieke dieetkenmerken.

Gezond én lekker

Eten en drinken met impact

Wij geloven dat de maaltijden die we serveren een positieve impact hebben op het herstel en de ervaring van patiënten en het werk van jullie zorgteam. Ons toegewijde team van culinaire experts, ondersteund door diëtisten en voedingsdeskundigen, staat klaar om samen met jullie te werken aan een passend voedingsbeleid. Deze voldoet niet alleen aan de strikte medische normen, maar tovert ook een glimlach op het gezicht van jullie patiënten!

”Onze ervaring in voedingsconcepten voor patiënten omvat niet alleen het leveren van eten en drinken, maar ook een partnerschap bij het creëren van een voedingsbeleid dat past bij de unieke wensen en behoeften van jullie instelling”.

Wij werken graag samen om de voedingservaring van jullie patiënten te verbeteren, de efficiëntie van jullie voedingsbeleid te verhogen en een positieve impact te hebben op de algehele tevredenheid van het ziekenhuis.

Voorbeelden

Onze experts.

Lonneke Keuchenius

Lonneke Keuchenius

Diëtiste

kwaliteit@willemdeboer.nl

Erwin Stroo

Erwin Stroo

Product Developer

erwin@culicare.nl

Henk de Boer

Henk de Boer

Commercieel Directeur

henk@willemdeboer.nl

Wilfred Overeem

Wilfred Overeem

Bedrijfsleider CuliCare

wilfred@culicare.nl

Laat je ontzorgen door ons totaalconcept.

Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan je gegevens en wensen achter. We nemen na aanvraag zo snel mogelijk contact met je op.

Totaalconcept