Terugblik op SMT event The Road Ahead

Van dinsdag 18 juni tot en met zaterdag 29 juni  mocht Willem de Boer Food & Events de catering en aankleding verzorgen voor het event The Road Ahead van SMT Netherlands.

SMT heeft tijdens deze dagen de bezoekers een blik laten werpen op de toekomst van de branche. Met als hoofdonderwerp de invloed van het klimaatakkoord op hun klanten, monteurs, machinisten en op SMT zelf.

Tijdens het event hebben wij de catering verzorgd voor meer dan 1200 gasten. Het gezelschap bestond onder andere uit scholieren, partners van SMT, diverse brancheorganisaties, monteurs, machinisten en klanten. Ook verzorgden wij een barbecue voor de personeelsvereniging van SMT. Naast een mooi aangekleed cateringplein konden bezoekers genieten van een inspirerende demo-show en goede presentaties.

“We kijken terug op een geslaagd event. Tijdens het event mochten we meer dan 1200 gasten verwelkomen. Er kwamen scholieren, partners van SMT, diverse brancheorganisaties, monteurs, machinisten en klanten. We hadden een grootse catering, een inspirerende demo-show, goede presentaties en de aankleding van het event was ook dit keer weer prima verzorgd. Zogezegd een SMT-waardig event.” Aldus een tevreden SMT Netherlands.

 

 

 

 

 

 

 

Ook benieuwd wat Willem de Boer Food & Events voor jouw evenement kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.