Tips voor het organiseren van een bedrijfsjubileum

Een jubileum is al sinds jaar en dag dé aanleiding voor een evenement. Zo’n bijzondere mijlpaal vraagt om iets onvergetelijks. Wij hebben 5 tips om tot een schitterend jubileum evenement te komen.

Tip 1 – Wat en wie wil je bereiken met jouw event?
Net als ieder succesvol evenement begint ook het vieren van een jubileum met een duidelijk beeld van wat en wie u wilt bereiken. Bedenk van tevoren goed wat jullie met het vieren van jullie jubileum willen bereiken. Wil je bijvoorbeeld zorgen voor meer saamhorigheid tussen je medewerkers? Of zou je graag zien dat je medewerkers weer meer binding met het bedrijf hebben? Je kunt een jubileum evenement natuurlijk ook goed inzetten om te investeren in je medewerkers door ze te bedanken en te motiveren voor de toekomst. Of wellicht om te investeren in de relatie met zakelijke relaties.

Tijd voor de toekomst én de geschiedenis
Een jubileum is het ideale moment om terug te blikken op mooie momenten in de geschiedenis van jullie bedrijf. Wellicht zijn er mooie mijlpalen waar u aandacht aan wilt besteden. Voor medewerkers en andere genodigden is het altijd interessant om te zien waar een bedrijf vandaan komt en waar het naar toe gaat. Tijdens het evenement is het dan ook een mooi moment om een kijkje in de toekomst van het bedrijf te geven.

Zorg voor persoonlijke aandacht
Een van de blijvende event trends is het besteden van persoonlijke aandacht aan alle gasten. Je kunt aandacht besteden aan je medewerkers door ze bij het jubileum evenement te betrekken. Maar je kunt ook zorgen voor iets persoonlijks om te geven. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijke boodschap of presentje. Dat is de tijd die het kost meer dan waar. Een persoonlijk kleinigheidje kan er namelijk voor zorgen dat je evenement onvergetelijk wordt!

Vlekkeloze organisatie
Er komt veel kijken bij het organiseren van een onvergetelijk jubileum. Het vergt veel tijd, kennis en creativiteit. Willem de Boer Food & Events creëert samen met u een verrassend totaalconcept met langdurig impact. En maakt van jouw jubileum event een onvergetelijk moment! Zoals wij bijvoorbeeld hebben gedaan voor Kuiken Groep met een 70 jarig jubileum. Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende brainstormsessie.

Kies een passende locatie
Een mooi evenement staat of valt bij een passende locatie. Stel uzelf vragen: waar moet de locatie aan voldoen, welke sfeer moet de locatie uitstralen? Kies een locatie die past bij het doel en de boodschap van uw jubileum. Naast het verzorgen van catering op locatie, heeft Willem de Boer Food & Events met De Koningshof ook een geschikte locatie voor evenementen van diverse groottes.