TKD, Technische Kontakt Dagen 2023

8, 9 en 10 juni stonden in het teken van TKD oftewel; De Technische Kontakt Dagen. Met een oppervlakte van 118000m2 konden geïnteresseerden in de transport en grondverzet branche hun hart ophalen. Voor de 8e keer op rij mochten wij de catering verzorgen voor zowel standhouders als bezoekers. Met in ons beheer het grote cateringplein, het exposantenrestaurant en een fonteinbar konden wij, als event cateraars, ook ons hart ophalen op dit fantastische evenement!

Verdeeld over 3 dagen werden er 15.000 bezoekers verwacht, de teller is uiteindelijk uitgekomen op 20.000 bezoekers! Met temperaturen boven de 30 graden waren de flesjes water en frisdrank en ons heerlijke ambachtelijk ijs niet aan te slepen. Ook de hamburgers, friet en kibbeling waren populair. Als team hebben we laten zien waartoe wij in staat zijn. Iedereen die een stapje extra kon zetten hielp mee op dit grootse evenement. Vanuit elke divisie van ons bedrijf werd er bijgesprongen! Collega’s van kantoor namen hun kans waar met het mooie weer en ruilden van werkplek en sprongen bij op de foodstands en achter de bar, iedereen stond klaar om standhouders te voorzien van catering op hun stand. Het was een teamprestatie die onvermoeibaar was.

       

Alle 175 standhouders konden deze drie dagen een heerlijk lunchbox, drankjes en hapjes bestellen voor op hun stand. Hier werd dankbaar gebruik van gemaakt, we mochten deze items bezorgen bij élke stand! Want zeg nou zelf, wat is er nou lekkerder dan vers belegde broodjes tijdens de lunch, koude drankjes en hapjes tijdens de beurstijden! Ook een barbecue, hotdogs, schepijs en verse koffie op de stand behoorde tot de mogelijkheden. Op donderdag was er na de beursdag aansluitend een standhouders borrel, een mooi moment om ervaringen te delen en te netwerken. We serveerden hier lekkere borrel hapjes en verfrissende drankjes. Waar met grote voertuigen wordt gewerkt staat veiligheid bovenaan de gehele beurs was daarom alcohol vrij, zo ook deze avond. De sfeer was fantastisch en om 22.00 uur verlieten ook de laatsten het terrein om de volgende dag weer met nieuwe energie klaar te staan voor alle bezoekers. Het zand zit nog achter onze oren maar wat hebben we genoten van deze 3 prachtige dagen.

Op naar de volgende editie!