Nieuwste trouw trends

Ben je benieuwd naar de nieuwste trends in de trouwbranche? Wij praten jullie even bij! Bruidsparen zijn steeds bewuster van hun keuzes en wat voor invloed dit heeft voor het milieu, kiezen jullie bijvoorbeeld voor lokale leveranciers? Is de witte trouwjurk nog wel in? Hoe maak je jullie bruiloft uniek en persoonlijk? Lees verder om hier achter te komen!

 

Duurzame bruiloft

Groen is het nieuwe wit! De meeste bruidsparen kiezen er steeds vaker voor om een duurzame bruiloft te geven. Van het verminderen van afval tot het kiezen van duurzame bloemen en voedselopties. Laten we samen zorgen voor een groenere toekomst!

Digitale save the dates en rvps

Steeds meer bruidsparen sturen een digitale save the date of laten een trouw website maken waar iedereen alle informatie kan vinden, een stukje gemak en natuurlijk milieuvriendelijk. Dit past goed bij de trend van duurzaamheid die we eerder al benoemd hebben. Een ander voordeel van digitaal is dat het interactief is. Ze kunnen bijvoorbeeld links bevatten naar meer informatie over de bruiloft, de locatie, het schema en zelfs RSVP-mogelijkheden.

Support locals

Lokale liefde op het menu! Bruidsparen zoeken het steeds meer in de buurt. De keuze zal eerder vallen op kleinere bedrijven en lokale bedrijven. Het aanbieden van biologische en vegetarische opties wordt steeds vaker een must-have in de trouwbranche, waarbij bruidsparen en hun gasten genieten van gezonde, duurzame en heerlijke maaltijden.

Is de witte trouwjurk nog in?

Wit is nog steeds het nieuwe wit! Kledingvoorschriften zijn uit de mode. Dit geldt voor zowel de gasten als voor het bruidspaar. Hoewel er nu meer keuze is dan ooit tevoren met jurken in alle kleuren van de regenboog, blijft meer dan 80% van de bruiden trouw aan het klassieke witte trouwjurk.

Logo trends

Een grote trend op het gebied van trouwkaarten is customizen: het persoonlijk maken van je trouwkaart. Want je wilt jullie trouwkaart toch niet bij een ander zien? Dit blijft natuurlijk niet alleen bij een trouwkaart, denk ook aan je save the date kaart. Door het bedenken van je eigen huisstijl denk aan de kleuren, een logo en icoontjes maak je jouw bruiloft uniek en persoonlijk.

Inspiratie op doen voor jullie bruiloft?
Download onze gratis trouwbrochure