Kerstpakkettenmarkt

Stel je voor: een magische Kerstpakket Markt, waar bedrijven samenkomen om de magie van Kerst te delen. Maar hier is het leukste deel – jouw medewerkers worden de regisseurs van hun eigen feestelijke pakket!

Hoe werkt het?
Bij binnenkomst ontvangt elke medewerker een set munten ter waarde van € 2,50 per munt. Deze muntjes zijn het betaalmiddel voor een mooi kerstpakket, samengesteld naar ieders persoonlijke wensen. Als werkgever heb jij de touwtjes in handen om het budget per medewerker vast te stellen, om ervoor te zorgen dat iedereen, parttime, fulltime of vakantiekracht beloond wordt!

Op de markt presenteren regionale ondernemers een diversiteit aan producten en diensten, elk met een waarde in veelvouden van € 2,50.

Ook kun je ervoor kiezen om ‘De Goede Daad Doos’ op te zetten, waarin medewerkers hun overgebleven munten kunnen doneren. Wij tellen de waarde van deze schatkist en trekken het bedrag vervolgens af van de factuur. Zo kun je zelf een mooie bijdrage leveren aan een goed doel dat jullie hart verwarmt.

Maar er is meer! Want wat is Kerst zonder een gezellige eindejaar bijeenkomst? Samen met de Kerstpakketmarkt wordt deze bijzondere gelegenheid een prachtig hoogtepunt van het jaar. Een warme avond, geheel naar jullie wensen ingevuld – denk aan heerlijke hapjes, heerlijke drankjes, een vorstelijk grillbuffet of een rijkelijk koud- en warm buffet. De keuze is aan jullie om deze momenten vorm te geven. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.